Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mathilde Falch

marts 8 20:00

Sidesporet lægger scene til, når Mathilde Falch gæster byen. Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015; og Mathilde Falch har haft travlt, siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, i duo og som soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falch har indspillet det nye album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse og kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Mathildes faste band består af: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

Der er i forbindelse med koncerten mulighed for at købe musikmenu på Hotel Sidesporet. Spisningen begynder kl. 18.

Læs mere og køb billetter på Sidesporets hjemmeside (se under datoen, 8/3).

Detaljer

Dato:
marts 8
Tidspunkt:
20:00

Sted

Rotationen
Ahlgade 1B
Holbæk, 4300
+ Google Map
Telefon:
59 44 29 19
Hjemmeside:
https://www.sidesporet.dk/