Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lars Hjortshøj – Plan B

3. oktober 20:00

Så er Lars Hjortshøj klar med nyt one-man show.

Det var meningen, at showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B…

For hvem kan løse verdens problemer, hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn og hvor mange køn findes der egentlig i 2018? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting? Man er omringet af de valg, man træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet!

Fortvivl ikke! Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

En Plan B i baghånden

Siden sidst har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn, natklub og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra. Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig sagtens være med. Dine andre planer går sikkert i vasken og så er Hjortshøj den perfekte Plan B.

Lars Hjortshøj: ”Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet.”

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
3. oktober
Tidspunkt:
20:00

Sted

Holbæk Teater
Vimmelskaftet 27
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Telefon:
59 43 17 77
Hjemmeside:
https://het.dk
Del på sociale medier