Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus i socialfaglig dokumentation: “Fra handleplan til delmål, der virker”

8. november 2017 09:00 - 15. november 2017 14:00

Konkret giver kurset en overordnet forståelse for, hvorfor dokumentation er en skal-opgave. Herunder hvorfor det er vigtigt for borgeren, og hvorfor gode dokumentationsrutiner ikke kun handler om at tilfredsstille Tilsynet, men, og mindst lige så vigtigt, også kan fungere som et stærkt pædagogisk styringsværktøj, og hvad risiciene er for både borger og medarbejder, når rutinerne svigter.

Foto: PS Videnscenter

Vi ser på, hvordan indsatsmålene i kommunens handleplan (§ 140-planen) omsættes til delmål, der fungerer i en pædagogisk hverdag.

Der undervises i praktisk brug af SMART-mål ,og hvordan SMART-mål kan hjælpe os med at formulere pædagogiske delmål. Det gode delmål kan også fungere som et stærkt pædagogisk styringsværktøj og kan desuden facilitere den nødvendige vidensopsamling og resultatdokumentation, der er med til at sikre kontinuitet i arbejdet.

Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere på sociale botilbud, samt socialrådgivere og andre praktikere, hvor socialfaglige dokumentationsopgaver er en del af hverdagen, men også andre med ønske om at arbejde inden for specialområdet, herunder også pædagogstuderende, kan få udbytte af kurset.

Udbytte
Formålet med kurset er, at deltagerne optimerer deres kompetencer og praktiske færdigheder vedr. planlægning, systematisering og afvikling af den socialfaglige dokumentation og får et indblik i de lovfæstede krav, der er til vores socialfaglige dokumentation.

Underviser
William Flügge, ejer og leder af konsulentvirksomheden Humandocs, Socialfaglig Dokumentation. Scient.pol. fra Århus Universitet, 30 års praktisk erfaring fra specialområdet.

Pris 2.800 kr.

Læs mere, og tilmeld dig her.

Detaljer

Start:
8. november 2017 09:00
Slut:
15. november 2017 14:00

Sted

PS Videnscenter
Højvang 5
4300 Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map
Telefon:
93 30 30 93
Hjemmeside:
http://psvidenscenter.dk/