Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Rugsted & Kreutzfeldt

2. november 2017 19:00 - 21:30

Sejergaardsskolen i Tølløse har de seneste år indbudt hele Midtsjælland til koncerter i skolens hal med store navne som Søs Fenger, Zididada og Wafande – hver gang for fulde huse. I år kan skolen stolt præsentere ingen ringere end 80’er-idolerne Rugsted og Kreutzfeldt.

Det er et stort og trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt. Deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo til alles begejstring leverer et mix af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted/Kreutzfeldt-sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted og Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af en stor del af bagkataloget, samt de nye sange fra albummet “5”. Små anekdoter kan også opleves i løbet af koncerten. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse.

Kom til Tølløse og syng med på evergreens som bl.a. “Jeg ved det godt”, “Kom tilfældigvis forbi” og “Sad i parken”.

Programmet for aftenen, der er en del af Spil Dansk-konceptet:

18.15: Dørene åbnes, og det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke (luksus-sandwich + sodavand skal købes på forhånd sammen med billetten).

19.00: “The Formænd”, som efterhånden har slået deres navn fast på Midtsjælland, varmer publikum op med festlige danske 80’er-hits.

19.30: Pause med mulighed for at forsyne sig i caféen (kaffe, te, kage, sodavand, vand)

20.00: Koncert med Rugsted og Kreutzfeldt

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade)

Der er unummererede siddepladser – og der kan ikke købes alkoholiske drikke.

Billetter sælges her – og kun i forsalg.

 

 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Sejergaardsskolen
Sejergårdsvej 2
Tølløse, 4340 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.sejergaardsskolen.dk/
Del på sociale medier