Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med FøniXensemblet: H.C. Andersen i ny forklædning

24. april 19:30

Koncerten med FøniXensemblet den 24. april er 5. koncert i tema-serien ”Musik og fortællinger” og byder på et gensyn med en dynamisk trio, som spillede første koncert sammen i Elværket for ca. et år siden.

Trioen består af Bjarke Mogensen, accordeon, Allan Sjølin, guitar samt Morten Ryelund, violin.

Første halvdel af programmet vil bestå af musik til H. C. Andersens eventyr Nattergalen. Det er fantasifuld og billedskabende musik skrevet af den tjekkiske komponist Vaclav Troján til en dukkefilm bygget over Andersens berømte eventyr. Versionen for den ret usædvanlige trio-besætning er fra komponistens egen hånd.

Musikken bliver ledsaget af både levende billeder og oplæsning.

VERDENSPREMIERE
Anden halvdel af koncerten begynder med Foråret fra Vivaldis ”De fire årstider”. Vivaldis musik fortæller konkrete scener og stemninger fra de forskellige årstider, og de fire violinkoncerter (som det jo er) udgør en rød tråd i sæsonens koncerter. Foråret er blandt de mest spillede klassiske værker overhovedet, men alligevel bliver der tale om en verdenspremiere med et nyt arrangement for violin, accordeon og guitar.

Der er altid overraskelser, når FøniXensemblet har koncert.

HEDE RYTMER
Efter Vivaldi vil der bl.a. blive serveret lækre sydamerikanske retter i form af Astor Piazzolla og brasilianske Jacob do Bandolim.

BILLETTER VIA ELVÆRKETS HJEMMESIDE UNDER ”KLASSISK”.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
24. april
Tidspunkt:
19:30

Sted

Musikhus Elværket
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
72 36 51 26
Del på sociale medier