Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Googles uddannelsesbus sætter kursen mod Holbæk

2. oktober - 3. oktober

Vil du lære mere om digital markedsføring, e-handel og sikkerhed på nettet? I september og oktober er Googles uddannelsesprogram “Google Succes Online” – som fokuserer på opkvalificering i digitale færdigheder – på Danmarksturné, og den 2. og 3. oktober er uddannelsesbussen i Holbæk.

Et 65 kvadratmeter transportabelt undervisningslokale vil den 2. og 3. oktober holde ved Elværket i Holbæk og inviterer over to dage virksomheder, iværksættere og andre interesserede borgere til at deltage i gratis kurser om digitalisering.

I det mobile lokale afholdes kurser og indlæg omkring emner som bl.a. online markedsføring, e-handel, sociale medier, samt planlægning og eksekvering af digital vækst. Holbæk Kommune er medvært , og det glæder borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S):

“Uddannelse på alle planer er vigtigt for borgere, virksomheder og iværksættere i Holbæk Kommune. Specielt når det kommer til digitale værktøjer. Så dette er en rigtig god mulighed for i to dage at få indblik i de nyeste digitale muligheder. For det er vigtigt, at virksomhederne evner at omfavne den digitale udvikling og bruge den til at skabe vækst og arbejdspladser. Samtidig understøtter det blot vores politiske mål i Holbæk Kommune om flere uddannelser og en styrkelse af området,” fortæller Christina Krzyrosiak Hansen, borgmester i Holbæk Kommune.

I samarbejde med en række partnere sætter Google fokus på, hvordan lokale virksomheder får gode betingelser for at udnytte de muligheder, som internettet og den stadig stigende digitalisering rummer. Lokale eksperter giver indsigt om konkrete, digitale værktøjer, mens Landdistrikternes Fællesråd, Erhvervshusene, PwC, Innovationsfonden, Vækstfonden og Danske Bank giver vejledning omkring finansiering og eksekvering af vækstplaner.

Digitale kompetencer som omdrejningspunkt
Google Succes Onlines formål er at styrke mulighederne for, at flere kan anvende digitale værktøjer til at øge væksten i virksomhederne samt fastholde og udvikle deres nuværende job. Det sker gennem uddannelse og skræddersyede kurser, der passer til fremtidens arbejdsmarked.

“Det er en helt afgørende prioritet for Google at ruste den danske befolkning til en digital fremtid. Og jeg er vildt imponeret over den entusiasme efter nye færdigheder, vi mærker. Virksomheder vil udvikle deres forretning. Borgere er på udkig efter et job – eller vil beholde deres nuværende. Derfor er jeg også stolt over, at vi nu kan sætte hjul på indsatsen og komme rundt i landet med uddannelsesbussen, eksempelvis i Holbæk. Jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi,” siger direktør for Google i Danmark, Malou Aamund.


• Google Succes Online er et initiativ af Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Erhverv, Dansk Industri, FDIH, IT-Branchen, IVÆKST mfl.
• Siden 2012 har Google Succes Online afholdt kurser i hele Danmark og undervist flere end 70.000 i digitalisering.
• Kurserne har kortere varighed og er henvendt studerende, ledige, administrativt personale og virksomheder.
• Initiativet anvender erfaring og ekspertise fra både private og offentlige organisationer, fagpersoner og virksomheder. Målet er, at den nye viden skal kunne bruges direkte på arbejdsmarkedet.
• Undervisningen er neutral på den måde, at eksterne eksperter har udvalgt redskaberne, pensum osv.
• I sensommeren 2019 tager Google Succes Online på en 6 ugers busturné rundt i Danmark. Karavanen besøger Horsens, Thisted, Viborg, Holstebro, Fredericia, Aabenraa, Søndersø, Svendborg, Sorø, Holbæk, Helsingør og København.
• Hent en samlet rapport om resultaterne af Succes Online her.
For mere information om turen: googlesuccesonline.dk/tur

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
2. oktober
Slut:
3. oktober

Sted

Elværket
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Telefon:
72367127
Hjemmeside:
http://www.musikhuselvaerket.dk/
Del på sociale medier