Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gode råd til ferie med kæledyr

juni 15 - juni 16

Det er vigtigt med en god forberedelse, når familiens elskede kæledyr skal med på sommerferie. For hvordan er det nu med feriediæt og rejseapotek? Maxi Zoo Holbæk inviterer den 15. og 16. juni til nogle lærerige dage, hvor du kan få rådgivning til sommerens rejse af butikkens personale, der klæder dig på til en god rejse med din pelsede ven.

Foto: Maxi Zoo

Den søde ferietid står for døren, og for mange familier betyder det, at kufferten skal pakkes, og nye eventyr skal udforskes. Skal kæledyret med på ferie, kræver det dog den helt rigtige forberedelse, så det for alle parter bliver sjovt at være afsted.

Fredag den 15. juni og lørdag den 16. juni kan interesserede komme forbi Maxi Zoo Holbæk, hvor det kompetente personale vil stå klar med gratis rådgivning til, hvordan man bedst forbereder sig til at have kæledyret med på ferie. Her vil de guide til den rette rejseforberedelse og dele ud af vigtige råd om rejseapoteket, feriediæt og sikkerhedsforanstaltninger, ligesom der disse dage vil være gode rabatter på rejseudstyr, så der er styr på alt inden afrejse.

Ferie kan være stressende for kæledyret
De rette rammer for ferien er ekstra vigtige, når man rejser med et kæledyr, da den kærkomne sommerferie godt kan være en mundfuld for de firbenede. Sol og varme kan til tider være en udfordring for de pelsede venner, da det kan medføre dehydrering. Samtidig kan også transporten til og fra rejsemålet være en belastning, som kan være til gene for dyrenes trivsel. Maxi Zoo’s personale står på rådgivningsdagene derfor også klar til at komme med gode råd og vejledning til, hvordan du kan mindske stressende situationer på rejsen for dit kæledyr – så kan ferien bare komme an!

Rådgivningsdagene finder sted fredag den 15. juni og lørdag den 16. juni i Maxi Zoo Holbæk.

Detaljer

Start:
juni 15
Slut:
juni 16

Sted

Maxi Zoo
Frejasvej 26
Holbæk, 4300
+ Google Map