Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling i LAG Midt-Nordvestsjælland

april 10 19:00

Nyt erhvervsfremmesystem, erfaringer om at søge LAG-midler og masser af støttede projekter
LAG Midt-Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter bidrager til udviklingen af landdistrikterne i Holbæk, Lejre, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommuner. Det sker ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Onsdag 10. april afholder foreningen sin årlige generalforsamling. For at krydre den mere formelle afvikling har man sikret sig forstærkning fra spændende indlægsholdere, der vil give forskellige vinkler på den idérigdom og virkelyst, der kendetegner det midt-nordvestsjællandske område: Direktør Mads V. Kragh fra det nyetablerede Erhvervshus Sjælland kommer og fortæller om muligheder og samspil i det nye erhvervsstøttesystem.

Værterne fra Kystliv Holbæk vil dele deres erfaringer om at komme igennem nåleøjet som LAG-ansøgere.

Endelig vil der være en kort gennemgang af nogle af de projekter, LAG Midt-Nordvestsjælland har støttet med særligt fokus på ét projekt fra hver af kommunerne, der udgår LAG’ens geografiske dækningsområde.

Alle borgere i de fem kommuner kan blive medlem
Som nævnt er LAG Midt-Nordvestsjælland en forening, og alle borgere over 15 år med fast bopæl i én af de fem kommuner kan gratis blive medlemmer. Indmeldelse kan ske via foreningens hjemmeside. Her finder man også dagsorden, vedtægter og andre nyttige informationer.

Detaljer

Dato:
april 10
Tidspunkt:
19:00

Sted

Holbæk Kystlivscenter
Kanalstræde 21
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map