Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Angst og depression

28. september 2017 19:00 - 21:30

Angst og depression er blandt de mest udbredte psykiske sygdomme, og omkring hver femte dansker vil i løbet af livet opleve symptomer. Til dette PsykInfo-arrangement kan du blive klogere på, hvordan man kan komme sig over eller leve med angst og depression.

Begge sygdomme kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen hos den angst- eller depressionsramte samt inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og muligheden for at komme sig.

Til arrangementet om angst og depression kan du både høre personlige fortællinger om vejen ud af angst og depression, ligesom der vil være et fagligt oplæg. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Odsherred Kommune, der også vil være repræsenteret for at give et indblik i, hvilke muligheder der er for at søge hjælp hos kommunen.

Arrangementet finder sted torsdag d. 28. september på Odsherred Teater kl. 19-21.30. Det er gratis at deltage – du skal blot tilmelde dig hos PsykInfo på: 70 25 02 60 eller psykinfo@regionsjaelland.dk.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
28. september 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Odsherred Teater
Algade 36
Nykøbing Sjælland, 4500 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier