Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællessang under træerne

13. juni 2018

Strandparken skal igen danne ramme om et stort kulturelt fællesarrangement under åben himmel. I år bliver det en alsangsaften med anmelderroste Folkeklubben, oplyser Holbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Sommeraftener i Strandparken har tidligere budt på koncert med Copenhagen Phil og balletopvisning med Den Kongelige Ballet. Arrangementer, der har trukket flere tusinde gæster til Strandparken.

Foto: Joe Kniesek

I år er der fællessang på programmet, når Folkeklubben spiller sange fra den danske sangskat. Publikum kan således synge med på alt lige fra folkeviser over fædrelandssange til helt nye moderne fællessange.

”Der opstår et helt særligt fællesskab, når man synger sammen. Det har vi senest set i DRs marathon-sang. Derudover giver Strandparkens fantastiske rammer en særlig energi til de store kulturelle arrangementer, så hvis bare vejret er på vores side, er jeg sikker på, at det igen bliver en succes”, siger Ole Hansen, der er formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

Alsangsaftenen foregår den 13. juni, og der er gratis adgang for alle.

Folkeklubben spiller for
Folkeklubben har eksisteret siden 2011 og består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. De spiller rendyrket folk, store popsange og hårdtslående rock’n’roll, og de gør det så overbevisende, at deres seneste album gik direkte ind som nummer et på den danske albumhitliste og blev kåret som årets danske udgivelse af musikmagasinet GAFFA.

Ved arrangementet Sommeraftener i Strandparken vil bandet spille egne sange, men hovedparten af programmet vil være fællessange fra blandt andet Højskolesangbogen.

”Arrangementet er bestemt et besøg værd, også selvom man ikke er på hjemmebane i den danske sangsange. Alle kan være med, og alle bliver guidet godt igennem aftenen”, forklarer udvalgsformanden.

Publikum bliver ledt gennem aftenen af konferencier Per Krøis Kjærsgaard, der undervejs bidrager med historier og anekdoter bag sangene. Per Krøis Kjærsgaard er forstander på Osted Fri- og Efterskole, og ved siden af forstanderjobbet er han tekstforfatter, komponist og foredragsholder.

Holbæk Kulturskole står for at planlægge og afvikle arrangementet.

 

Detaljer

Dato:
13. juni 2018

Sted

Strandparken
Kalundborgvej 58
Holbæk, 4300
+ Google Map