Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ekstra forestilling på ”Prins Valiant”

28. august 2019 19:00

Højtryk er på vej over Danmark – også over Holbæk Museumsgård

Det er sensommer for fuld udblæsning, når Prins Valiant indtager udendørsscenen i Holbæk Museumsgård. Og trods det lidt ubeslutsomme sommervejr, har årets sommerforestilling spillet for fulde huse.

Vejrguderne lover nu sol og varme – også over Holbæk Museumsgård. Og med udsolgte forestillinger, glade gæster og en vejrudsigt, der passer godt til teater under åben himmel, åbner Holbæk Teater nu op for en EKSTRA forestilling onsdag den 28. august kl. 19.

Historien om Prins Valiant baserer sig på sagnet om Kong Arthur, hvor ”den, der holder sværdet, regerer verden”. Men verden er blevet noget mere kompliceret – og den gode Prins Valiant skal så grueligt meget igennem på sin morsomme rejse gennem Europa.
Der er dømt spas, gøgl og løjer når Brian Kristensen, Mette Marckmann, Ulver Skuli Abildgaard og Morten Thunbo sammen med Holbæk Teaters Folkekor bevæger sig i høj fart ud og ind på scenen – og i alverdens farverige roller og kostumer. Jo, der er udsigt til en hylende morsom oplevelse i det fri. Og når aftenen falder på, og de sidste solstrejf akkurat når ned over Museumsgårdens tage, ja så bliver sensommeren ikke bedre.

Man kan tilkøbe Tapasbox med sin billet og nyde maden inden forestillingen. Kolde og varme drikkevarer, sødt og salt kan købes i den skønne bar, som traditionen tro, har navn efter en scene i forestillingen. I år er navnet helt naturligt faldet på Bar’ Biwer!

Billetter til ”Prins Valiant og De Runde Riddere om et Bord” kan købes her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
28. august 2019
Tidspunkt:
19:00

Sted

Holbæk Museum
Klosterstræde 18
Holbæk, 4300
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.vestmuseum.dk/Forside-2
Del på sociale medier