Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cool Run

18. maj 2018 16:00

Den 18. maj i forbindelse med SKVULP festivalen er UngHolbæk og Holbæk Løbe- og Motionsklub, gået sammen om at lave endnu et ungdomsløb ”Cool Run”.

”Cool Run” er et 5 km langt motionsløb for unge mennesker mellem 12 og 25 år. Løbet har start og mål på Filmtorvet ved Kultur Biografen i Holbæk.

Fra kl. 16 og hele eftermiddagen og aften kan deltagere og andre interesserede desuden opleve musik og afslapning på Filmtorvet.

I år er Holbæk løbe- og Motionsklub gået sammen med UngHolbæk om at lave løbet. Sidste år forgik det samme med Antidoping Holbæk. Da dette projekt er lukket ned ved årsskiftet, lå det lige til højre hånd at indlede et samarbejde med UngHolbæk. Navnet siger næsten sig selv og vi håber at den daglige kontakt UngHolbæk har med målgruppen – kan få en masse i løbeskoene.

Løbet er som sidste år GRATIS og der vil være hvide løbe t-shirt til alle deltagerne, samt vand og frugt efter løbet – I år venter en 5 km. løbe rute – Som er ændret en lille smule i forhold til sidste år.

Der løbes af Fjordstien til Holbæk Marina og hjem ad Strandmøllevej – På den første halvdel af ruten vil deltager opleve forskellige sjove tiltag.

Det første løberne vil møde er et tæppe af skum som de skal igennem – Derefter går turen videre til Marinaen – hvor deltagerne skal igennem et en sky af forskellige farver/color.

Det vil være elever fra 10 klassecentret, der står klar, og vil være med til at give deltagerne en super ”farverig” oplevelse.

Løbet forgår i år sammen med SKVULP festivalen – Så efter løbet er der masser af underholdning for de unge.
Faktisk er der allerede kl. 18.00 lagt op til en af de helt store fester på Filmtorvet, der denne aften er særligt tilrettelagt for de unge.

Det vil være Skinz , som går på scene kl. 18.00, og skyder festen i gang.

Tilmelding
Tilmelding til løbet skal ske via Holbæk Løbe- og Motionsklubs hjemmeside www.holbaek-lmk.dk
Sidste frist for online tilmelding er tirsdag d. 15 maj kl. 23.59.

Tak til Holbæk Løbe- og Motionsklub for billederne…

Detaljer

Dato:
18. maj 2018
Tidspunkt:
16:00

Sted

Filmtorvet
Holbæk, 4300 + Google Map