Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Broderet design

april 11 - august 11

Kostumier og designer Lotte Dandanell udstiller et bredt udvalg af sine kreationer på Holbæk Museum i perioden fra den 11. april – 11. august 2019.

Lotte Dandanell er nok mest kendt for sit virke som kostumier på Olsen Banden filmene, Huset på Christianshavn og på andre danske produktioner og storfilm.

Hendes kreative udfoldelser stoppede ikke med hendes sidste film: Vilde Svaner fra 2009. Tværtimod er hun meget aktiv ved symaskinen. Hun indsamler og genanvender gamle broderier til nydesignede jakker, frakker og nederdele og som pynt på bluser og kjoler i et meget farverigt univers. Stofrester og andre materialer anvender hun til billedkollager, puder og tasker.

Hendes kreationer er ikke færdige, før de for altid har forladt hendes sybord. Får hun øje på et særegent broderi, der lige kan passe ind i et ærme i stedet for det, hun applikerede ind i sidste uge, sprætter hun op og laver om. Lotte Dandanells blik for detaljen er legendarisk.

I udstillingen på Holbæk Museum vises et udvalg af hendes store produktion. Flere af de udstillede kreationer er til salg.

Udstillingen kan nydes indtil den 11. august på Holbæk Museum. Almindelig entré. Alle under 18 år har gratis adgang.

Detaljer

Start:
april 11
Slut:
august 11

Sted

Holbæk Museum
Klosterstræde 18
4300 Holbæk,
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.vestmuseum.dk/Default.aspx?AreaID=6