Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bin2Bil Holbækløbene

marts 4

Løbene bliver en fest for både løbere og tilskuere. Løberne kan se frem til fartholdere, masser af præmier, musik og en smuk rute, der bl.a. byder på gruset fjordsti og asfalt i Holbæk Øst. Tilskuerne får høj stemning, professionel speaker, musik og meget andet i målområdet.

Foto: Holbæk LMK

Bin2Bil Holbækløbene får premiere søndag d. 4. marts. Her skal løberne ud på 10 km, med mulighed for at nøjes med 5 km. Næste afdeling er søndag den 8. april, hvor den længste distance er et halvmaraton, med mulighed for at løbe enten 7 km. eller 14 km. Der er præmier til de første tre mænd og kvinder på den længste distance ved hvert løb og til førstepladsen på de kortere distancer.

Og så er der lodtrækningspræmier, som man kan være heldig at få fingre i, uanset om man løber kort eller langt, hurtigt eller langsomt.

Desuden er der til hvert løb en heldig vinder, der i en hel måned kan blive ekstra godt kørende i den Mazda 2, Bin2Bil sætter på højkant.

Alle parter arbejder hårdt for at få alt til at glide, og de glæder sig til, at startskuddet lyder på Filmtorvet den 4. marts. Du kan læse meget mere om løbet og tilmelde dig på https://www.holbaek-lmk.dk

Du kan finde løbene på Facebook: Bin2Bil holbækløbene og instagram: bin2billoebene

Detaljer

Dato:
marts 4

Sted

Filmtorvet
Holbæk, 4300 + Google Map