Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent hus for virksomheder hos Borg Fysioterapi

2. november 2017 14:00 - 18:00

Foto: Borg Fysioterapi

Regstrup Fysioterapi skifter navn til Borg Fysioterapi den 1. november, og med det nye navn kommer nu også tilbuddet om skræddersyede virksomhedsordninger og en eksklusivt indrettet rullende fysioterapi-bil, som kan bookes på hele og halve dage af virksomheder i og uden for Regstrups bygrænse.

Dette markeres med “åbent hus business” for virksomheder den 2/11 kl. 14-18. Kom og hør mere om virksomhedsordninger og den nye rullende fysioterapi-bil. Der bliver helt ekstraordinært budt på kunstudstilling, champagne, kransekage og et gratis foredrag med Chris Macdonald. Chris MacDonald vil give et indspark til, hvordan vi kan skabe større trivsel, vitalitet og high performance blandt medarbejdere. Foredraget er gratis, men da der er et begrænset antal pladser i salen, vil det være først til mølle. Du skal derfor tilmelde dig på forhånd hos Regstrup Fysioterapi på telefon 59 47 12 13 eller e-mail info@borg.team

Selve “åbent hus business” er uden tilmelding, og du kan både få en rundvisning, en fremvisning af den nye fysioterapi-bil samt evt. også få en gratis prøvebehandling.

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
14:00 - 18:00

Sted

Borg Fysioterapi
Gl. Skovvej 158
Regstrup, 4420
+ Google Map
Telefon:
5947 1213
Hjemmeside:
http://regstrupfys.dk/