Hos Din Sikkerhed er det muligt at sikre sig på forhånd, ikke blot hvis man har låst sig ude, men også ved at tegne en serviceaftale med firmaet, så du er sikret på andre områder. Der kan ud over oplukning tegnes serviceaftaler vedrørende bl.a. adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer. Derudover tilbyder Din Sikkerhed hjælp til systemlåse, vindueslåse, pengeskabe, dørautomatik og dørtelefoner.

Uanset om det gælder sikringen af dit hjem, din virksomhed, dit sommerhus eller andet, som har værdi for dig, kan Din Sikkerhed hjælpe. Firmaet har som mål at yde en hurtig og professionel service døgnet rundt til konkurrencedygtige priser. De kommer lige gerne ud til virksomheder såvel som til private, og både små og store projekter bydes velkommen. Den eneste fællesnævner for opgaverne er kvalitet: ”Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken på produkter eller service, og siger hellere nej tak til en opgave, end leverer løsninger vi ikke kan stå 100% inde for.”

Alle firmaets medarbejdere er faguddannede og uddannes løbende, så de kan holde den højeste standard i en branche som dagligt udvikler sig med nye produkter, teknologier og løsninger.

Din Sikkerhed giver altid et uforpligtende tilbud, inden de går i gang med at løse en opgave. Og du er altid velkommen til at kontakte firmaet og få et prisestimat på din sikringsopgave. Eller brug kontaktformularen på hjemmesiden, så bliver du ringet op.