Forhandler af kvalitetssenge – Holbæk    

Drømmeland

Stenhusvej 51A

4300 Holbæk

Tlf. 59 44 77 07

Drømmeland på Facebook

Drømmeland på Instagram

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 10-18

Lørdag – søndag kl. 10-16

700 kvm butik med senge i Holbæk

Vil du forkæle dig selv med en lækker, ny seng i Holbæk? Lige ved Megacentret ligger Drømmeland, hvor et hold af veluddannet personale byder dig velkommen til 700 kvadratmeter med madrasser og senge i Holbæk. Udvalget er imponerende, og du er naturligvis velkommen til at prøve de mange udstillede senge, før du vælger.

Uanset om du skal bruge en ny seng, madrasser eller blot vil friske soveværelset op med tilbehør eller nye hovedpuder, så er du altid velkommen hos Drømmeland i Holbæk. Der er kaffe på kanden, og du kan altid booke tid til en konsultation. Det giver god tid til råd og vejledning om valget af den rette seng, eller hvordan du ved hjælp af indretning og ændring af vaner kan komme til at sove bedre.

Senge og madrasser i Holbæk

  • Besøg den 700 kvadratmeter store butik
  • 45 opstillede dobbeltsenge står klar til at blive afprøvet
  • Drømmeland er forhandler af Tempur Platin senge og madrasser i Holbæk
  • Altid et stort udvalg af dyner, tekstiler og puder
  • Hør om aktuelle tilbud på udstillede senge i Holbæk
  • Gode parkeringsforhold og tæt på motorvejen

Hos Drømmeland i Holbæk har du god tid til at afprøve de udstillede senge. Sæt gerne god tid af, når du køber ny seng. Så kan du bedre være sikker på, at du ikke kommer hjem med en madras, der i virkeligheden er for blød til din ryg.

Fortæl ekspedienterne om dine behov. Og tag gerne din partner med ud at kigge på senge og madrasser i Holbæk, hvis I er to, der skal dele dobbeltseng. Vores kroppe er forskellige, og højde og drøjde spiller en væsentlig rolle for, hvilken madras der er behagelig at sove på. Hellere sætte lidt ekstra tid af og tag af sted begge to, end at vælge en seng i en fart, som viser sig ikke at være den rigtige for jer.

Hos Drømmeland i Holbæk møder du to ekspedienter, der brænder for den gode søvn i en rar seng. Erfaringen er høj, så du kan roligt lægge din nattesøvn i deres hænder og forvente den bedste vejledning. Hvorfor nøjes med mindre, når du i gennemsnit spenderer en tredjedel af døgnets 24 timer i sengen på at restituere og samle energi til en ny dag?