Dellgren Jagtskydeskole
Sophienholm
Sophienholmvej 50
4340 Holbæk
21713171
Dellgren@Jagtskydeskole.dk

Følg skydebanen på Facebook 

Åbningstider:
Man, tirs, ons, tors: 9-17
Fre 9-15
Lør efter aftale

Ud i naturen
I et af Midtsjællands skønneste områder, mellem marker, søer og skov finder man Dellgren Jagtskydeskole Sophienholm. Postnummeret er Tølløse, og naboen er en grusgrav. Dellgren Jagtskydeskole ligger i forbindelse med Sophienholm Gods og grusgrav.

Jægere fra nær og fjern valfarter hertil for at træne deres skydefærdigheder. Dellgrens Jagtskydeskole tilbyder nemlig lerdueskydning af høj kvalitet og har plads til hele 25 jægere ad gangen på deres skydeanlæg. Der arrangeres også simuleret klapjagt i følgeskab med en skydeleder, der kan vejlede én undervejs. Ønsker man en professionel undervisning i at skyde med jagtgevær, kan man bestille en af Jagtskydeskolens dygtige instruktører.

En bedre jæger
Jagtskydeskolen hovedformål er at dygtiggøre jægere. En bedre træfsikkerhed giver et bedre udbytte og færre vådeskud. Øvelse gør mester, og Dellgren har specialiseret sig i at skabe en jagtskydeskole, der er så jagtrealistisk som muligt. I kuperet terræn skydes der efter lerduer på en lidt anderledes måde. Kastemaskinerne er skjulte, der kastes i flere retninger og højder, og lerduerne er af forskellige størrelser, som agerhøns og fasaner er det. Og så er Dellgren Jagtskydeskole det eneste sted i Skandinavien, der kan præsentere en lerdue i op til 50 meters højde!

Det er ikke nødvendigvis sådan, at jo mere jagterfaring, man har, jo bedre skyder man. Hvis man udelukkende skyder på instinkt eller talent, ved man ikke i samme grad, hvorfor man ramte i den ene situation og ikke i den anden. Vælger du en session med en instruktør, får du øget fokus på, hvordan dit gevær passer til dig, hvordan, du skuldrer og håndterer det bedst og hvor dit foranhold er.

Uanset om du er en ny eller en garvet og dygtig jæger, bliver du udfordret hos Dellgrens Jagtskydeskole.

En oplevelse af høj kaliber
Før og efter skydningen mødes man i Gunroom, Jagtskydeskolens hyggelige lounge. Her kan man over lidt mad og drikke tale om dagens oplevelser.

I Gunroom er der også mulighed for at købe jagtgeværer, beklædning og tilbehør. Dellgreen Jagtskydeskole er officielle repræsentanter for HOLLAND & HOLLAND inc. og sælger deres geværer og tilbehør. I Gunroom sælger Jagtskydeskolen også deres eget kvalitetsbrand DELLGREEN, som tilbyder jagtbeklædning og læderaccessories. Alle jakker, breeks og skydeveste syes af firmaets skrædder i England. Man kan vælge mellem 15 forskellige tweeds og eksempelvis selv bestemme farver på fór og knapper på sin jakke og på den måde ende med sit eget unikke design. Patrontasker og andet lædertilbehør kan ligeledes bestilles i den klassiske engelske stil.

Alt i alt er der mange helt særlige grunde til at vælge Dellgren Jagtskydeskole. Med sit fokus på veltilrettelagte skydeudfordringer samt en unik forståelse for jagt, er Dellgren Jagtskydeskole i verdensklasse.

sølvpartner