botex1Tuse Gulv & Tæppecenter – Botex Holbæk
v/ Brian Aagesen
Rebslagervej 9
4300 Holbæk
Tlf. 59 44 61 65
info@aagesengardiner.dk eller holbak@botex.dk

Følg butikken på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag 10.00 – 17.30
Lørdag 9.00 – 13.00

botex2Alt i boligtekstiler
Tuse Gulv & Tæppecenter er en del af den landsdækkende kæde Botex. Her finder man alt hvad hjertet kan begære inden for boligtekstiler. Forretningen bugner af designs for enhver smag og pengepung. Her går man ikke forgæves, hvis man skal supplere hjemmet med nye dyner og puder, gardiner, markiser, solafskærmning, duge, sofapuder, håndklæder og sengetøj, eller hvis man skal købe gaver til kræsne familiemedlemmer og venner.

Butikken i Holbæk ligger i byens sydlige udkant tæt ved indkørslen til byen fra Slagelsevejen. Det gør adgangen til butikken nemt for kunderne.

Tekstiler til alle rum
Hvis det er boligtekstiler, som man står og mangler, så går man ikke forgæves på Rebslagervej i Holbæk. Hos Tuse Gulv & Tæppecenter – Botex Holbæk har man et stort udvalg af boligtekstiler til alle hjemmets rum. Uanset om det er børneværelset, køkkenet, stuen, badeværelset eller soveværelset der skal friskes op, så har man hos Botex mere end bare det nødvendige.

I butikken får man råd og vedledning af forretningens kyndige personale, mens man samtidig kan se farverne i dagslys og mærke produkternes kvalitet.

Hjemmefra kan du i ro og mag handle i Botex’ netbutik.

botex busBotex-bussen
Er du på jagt efter gardiner, markiser eller andre former for solafskærmning, kan du nemt, hurtigt og ikke mindst gratis bestille et hjemmebesøg fra Botex-bussen. Bestillingen forgår over nettet på botex.dk eller i butikken. Når du har booket en aftale med konsulenten fra Botex, bliver du ringet op, så I sammen kan finde et passende tidspunkt. Et besøg fra Botex-bussen er helt uforpligtende, og det er gratis.

Det er en klar fordel for kunden, at vareudvalget kommer hjem til huset, hvor det nye skal indgå sammen med det allerede eksisterende interiør. Det er så uendeligt meget nemmere på stedet at træffe den rigtige afgørelse. Her kan man se, om det ene eller det andet design passer ind i helheden, i modsætning til situationen når man står i ude i en butik. Sammen med konsulenten fra Botex har du mulighed for uforstyrret at finde de helt rigtige gardiner, markiser eller en anden form for solafskærmning til hjemmet.

Book Botex-bussen


sølvpartner

Del på sociale medier