okkcenterOKKcenter
Kanalstræde 8
4300 Holbæk
Tlf. 28 78 15 29
okkcenter@gmail.com

Følg OKKcenter på Facebook

Åbningstider
Mandag 10-18
Tirsdag 10-16
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lørdag 10-14

Daglig leder Carsten Lotzfeldt

Et hav af muligheder indenfor friluftsliv
OKKcenter tilbyder et stort udvalg af aktiviteter, events, kurser og foredrag. Du kan blandt andet tage på vildmarkskursus, som i bund og grund lærer dig at overleve i den rå natur. Efter to forberedende aftener med teori, går turen til vildmarken i Sverige fra fredag til søndag.

OKKcenter tilbyder også kurser i havkajak, kano, træklatring og vægklatring. Hvis du er mere interesseret i bueskydning, sumobrydning eller madlavning i den fri natur, er der også råd for det. Faktisk kan det meste lade sig arrangere, og OKKcenter opretter events efter dine behov og ønsker. Du kan løbende deltage i spændende foredrag, hvor du kan høre om udflugter og erfaringer.

Gå ikke ned på udstyr
Er du mere typen, der begiver sig ud på egen hånd, og mangler du bare det helt rigtige udstyr, skal du kigge ind i OKKcenters fysiske butik på Kanalstræde. Her finder du et stort udvalg indenfor udendørsbeklædning, rygsække, telte med mere. OKKcenters hjemmeside opdateres løbende med produkter, og finder du ikke det du står og mangler, kan du kontakte butikken, som gerne hjælper dig med at skaffe en vare hjem.

okkcenter2Alle er velkomne
OKKcenters kurser er for alle. Det er lige meget, om du er nybegynder, eller om du er vant til at være aktiv i naturen. Ung eller gammel – det spiller ingen rolle. OKKcenter vejleder dig med udgangspunkt i, at mennesker er forskellige.

Der kan oprettes events for både skoler, institutioner, firmaer og private. Virksomheder kan for eksempel dyrke teambuilding for kollegerne, eller blive rystet sammen med et orienteringsløb. Private kan holde polterabend i det fri eller børnefødselsdag med bål og klatring. Kun fantasien sætter grænser.

OKKcenter kan både arrangere korte events, eller forløb som strækker sig over flere dage. Det er sågar muligt at arrangere aktiviteter i udlandet. Mangler du inspiration, eller er du blot nysgerrig, kan du tage et kig i OKKcenters internetgalleri.

Uddannet personale og professionel vejledning
Når du tager ud i naturen med OKKcenter, er du i sikre hænder. Instruktørerne og vejlederne har både praktisk og teoretisk erfaring. Derudover har de alle et stort engagement i forhold til livet i det fri.

Det samme gælder, når du handler i butikken. OKKcenter er nemlig godkendt som en autoriseret forhandler. Det vil sige, at du som kunde kan regne med at få en kvalificeret vejledning og instruktion, når du køber produkter i butikken.

Hvis du er interesseret i ekstra gode tilbud fra OKKcenter, kan du tilmelde dig butikkens nyhedsbrev, som udkommer ca. en gang om måneden.