Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Slaraffenland for børnefamilier
Kids-world ønsker at blive alle børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj, og kunderne er ikke i tvivl, når de skal beskrive forretningen.

Butikken fremhæves både for sit store udvalg, sin høje kvalitet og service i topklasse. Dét omdømme er med tiden nået udover Danmarks grænser, og Kids-world er således en af den slags butikker, som tiltrækker kunder fra andre lande. Indehaverne har da også fra starten haft som vision at ekspandere yderligere til Sverige.

Stort udvalg – skarpe priser
I Kids-worlds fabelagtige univers kan du følge med tiden uden at være slave af moden. Du kan sagtens finde tøj, der følger tidens hurtige trends, hvad end det er paisley eller pailletter. Men det sker på en solid bund af basistøj i afdæmpede farver og enkle snit.

Kombinationen af klassikere med innovative looks og inspirerende outfits er en sikker vinder. Det er ukompliceret, easy-to-wear mode for børn og teenagere, der lever en alsidigt liv med behov for både afslappet, formelt og festligt tøj.

Kids-world har også en Outlet-afdeling, hvor du altid kan finde masser af nedsatte varer.  Du kan spare op til 40% på disse varer.

Tillykke med e-handelsprisen 2018. Pressefoto.

Miljøvenlig produktion
Fælles for Kids-worlds mærker er brugen materialer af høj kvalitet efter ret strenge produktionsstandarder, som sikrer en ensartet pasform. Det betyder, at tøjet ikke går ud af facon efter vask.

Det sikrer også en miljøvenlig produktion, hvilket måske vil interessere mange i en miljøbevidst kommune som Holbæk. Kids-world har respekt for miljøet som en af sine værdier, hvilket i praksis udmønter sig i miljøbevidste valg i deres processer, som de løbende tilstræber at optimere.

E-handelsprisen
Kids-world, der har eksisteret siden 2006 og beskæftiger i dag over 75 medarbejdere.

I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris på Sjælland.

E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000. Kategorierne består af faste gengangere som bedste B2C virksomhed og bedste nye e-handelsvirksomhed, men fornyes også med nye kategorier, der tager bestik af trends i e-handelsverdenen. Kids-world fik prisen for forretningens fokus på den gode kundeservice.

sølvpartner