Body Optimise
Løvenborg Alle 5
4420 Regstrup
2889 5803
info@bodyoptimise.dk

Følg Body Optimise på Facebook 

Trænger du til at blive forkælet, står Body Optimise til rådighed med innovative behandlinger indenfor massage, skønhed og velvære. Indehaver Maja Kjeld har en holistisk tilgang til sundhed, og kombinerer behandlingerne med vejledning i kost og motion. Motion har været en stor del af Majas liv, siden 1980erne med Jane Fonda og Workout, Aerobic og Callanetics. Hun har undervist i blandt andet Holbæk Gymnastik Forening, Holbæk Træningscenter og det gode gamle Studie 82, hvor målet var at få folk til at bevæge sig og have det sjovt.

I dag har Maja føjet specialviden om massage til sit cv. Efter på egen krop at have oplevet gode resultater med bindevævsmassage med sugekopper, tog hun uddannelsen som bindevævsmassør. En bindevævsmassage øger blodgennemstrømningen og dermed også udrensningsprocessen i vores væv og organer. Suget kan løsne op for svære ophobninger af affaldsstoffer, som blokerer for den sunde blodgennemstrømning og dermed vores udrensningsproces. Resultatet bliver et frit bevægeligt væv uden smerter, så du kan vedligeholde en aktiv livsstil.

Stress helt ned med varme sten
Body Optimise tilbyder også Hot Stone massage, hvor Maja bruger flade runde lavasten i forskellige størrelser. Nogle store sten til at lægge på kroppen og nogle mindre til selve massagen som forgår med rullende og blide bevægelser.
Varmen fra stenene breder sig i hele kroppen, virker afslappende og hjælper musklerne til at løsne op. Man siger, at ét strøg med en sten under Hot Stone massage har samme effekt som ti strøg med hænderne, under en almindelig massage.

Klinikkens beliggenhed i de smukke sjællandske omgivelser i Regstrup udgør de optimale rammer for afslapning. Her får du stressen ud af kroppen, oplever synlige resultater og bliver klogere på hud, krop og sind, så du kan gennemføre de permanente livstilsændringer, der skal til, for at opnå et varigt resultat. I alle klinikkens behandlinger anvendes produkter uden unødvendige eller skadelige tilsætningsstoffer.

Huden afspejler din livsstil
Mange af os har perioder, hvor vores hud har taget skade af en usund livsstil med eksempelvis røg, stress eller fastfood. En serie behandlinger kombineret med god hudpleje derhjemme kan gøre en stor forskel, og motivere én til at skrue ned for det usunde i ens livsstil.

Hos Body Optimise kan du få den eftertragtede ansigtsbehandling Japansk Lifting – en ansigtsmassage der uden brug af kirurgi eller botox giver et helt naturligt løft. Med vævsopstrammende teknikker behandles hovedsageligt ansigtets muskler og væv, men da den japanske massage også gør brug af akupressur og zoneterapi, stimuleres hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Efter en behandling fremstår din hud glattere og med en frisk og varm glød.

Velvære fra top til tå
De fleste kender zoneterapi som en behandling, der tager udgangspunkt i fødderne. Ligesom japansk lifting stammer zoneterapi fra det fjerne østen, hvor hver del af kroppen har en zone – en reflekszone. Er der ømhed i en reflekszone, indikerer det, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer og massage, kan Maja påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette balancen i kroppen.

Kunderne siger…
”Jeg fik en behandling hos Maja/Body Optimise i onsdags, og jeg bookede straks en ny tid i næste uge. Behandlingen virker meget udrensende, hvilket føles rigtig skønt. Jeg vil på det varmeste anbefale en behandling hos Maja, til alle der døjer med ophobninger af affaldsstoffer i form af bl.a. appelsinhud og ømme led” – Linda

”Tak for fantastisk behandling. Følte mig helt løsnet op i alle led og samlinger, wauw… Og dejlig fuld af energi” – Mette

”Det er en skøn oplevelse at modtage Majas behandling, det skulle du give dig selv lov til at prøve” – Ilse

sølvpartner