sk (1)Schmidt Kjergaard
Ahlgade 35
4300 Holbæk
Tlf. 59 43 03 69
schmidtkjergaard@mail.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag 9:30 – 17:30
Fredag 9:30 – 18:00
Lørdag 9:30 – 14:00

Guldsmed Schmidt Kjergaard ligger på Ahlgade, Holbæks herlige indkøbsgade med en forfriskende blanding af mange forskellige butikker. Hvor andre provinsbyers hovedstrøg enten er præget hovedsagelig af ældre eller moderne huse, viser Holbæk den besøgende en smuk blanding af nyt og gammelt.

Her foran nummer 35 på Ahlgade kan vi mod nord kigge ned ad sidegaden Studiestræde mod havnen. Her på hjørnet fortjener den ejendom, hvor Guldsmed Schmidt Kjergaard har sine udstillingsvinduer, at du træder fem eller ti skridt tilbage og betragter facaden et øjeblik. En stille beundring af det smukke hus med det opadstræbende irgrønne spir hører med til det første besøg hos guldsmeden i Holbæk.

skNye smykker af dit gamle guld
Forretningen har huset ikke færre end fire generationer af guldsmede og er således over 100 år gammel. “Vi lægger stor vægt på det gamle håndværk på eget værksted, hvor vi fremstiller nye designs og nye smykker. Vi laver også nye smykker af kundens eget guld og efter eget ønske. Vores egne designs er dansk design og dansk fremstillet. Vi sørger for at bruge miljøvenlige materialer”, fortæller Karina Schmidt Kjergaard.

Derudover fører forretningen en lang række kendte mærker indenfor smykker og ure:
Aagaard
Kranz og Ziegler
Skagen ure og smykker
Fossil ure og smykker
sk (4)DKNY ure
Per Borup
Sif Jakobsen
Spinning
Nordahl Andersen
Støvring
Dåbsartikler

Ønsker du huller i ørerne, kræver det ingen tidsbestilling.

Reparationer og opkøb
Reparationer og graveringer udføres, ligesom du kan få omtrukket dine perlekæder. Schmidt Kjergaard tager sig også af forsikringsager og vurderinger af smykker.

Ligger du inde med gammelt guld eller sølvtøj, som du ikke bruger, kan du få det vurderet af guldsmeden i Holbæk, som også kan aftage det til en god pris.

Landsdækkende bytteservice
Forretningen er omfattet af en landsdækkende bytteservice, så alle smykker kan byttes, uanset hvor du kommer fra i landet. Der er 30 dage bytteret og 7 dages returnering med forvisning af bon.

Du kan betale med forbrugsforeningskort.


sølvpartner