SONY DSC

Jyderup Guld, Sølv og Ure ApS
Skarridsøgade 41
4450 Jyderup
Tlf: 59 27 60 49
mail@jyderup-smykker-ure.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag: 09.30-17.30
Fredag: 09.30-18.00
Lørdag: 09.30-13.00

Følg Jyderup Guld, Sølv & Ure på Facebook

jyderup guld2Jyderups ældste butik
Jyderup Guld, Sølv & Ure har et stort og indbydende udvalg af smykker og ure. Det er en rar forretning at komme ind i, og du bliver betjent af erfarne rådgivere, som hjælper dig med at finde det, du søger. De nuværende ejere har haft forretningen siden 2007, og den blev etableret tilbage i 1889, hvilket gør butikken til den ældste i Jyderup.

I tillæg til den fysiske forretning i Jyderup ved Holbæk, har Jyderup Guld, Sølv og Ure en hjemmeside. Her finder du et af de største udvalg på det danske smykkemarked.

lunaModerigtige mærkevarer
Jyderup Guld, Sølv & Ure følger med tidens tendenser på smykkemarkedet, og i butikken finder du både tidløse klassikere og det hotteste lige nu.  På butikkens hjemmeside, kan du i ro og mag bladre dig igennem det store smykkeudvalg, og du finder med garanti noget, der falder i din smag. Her er det muligt at finde de helt rigtige vielsesringe, et armbåndsur til manden, eller et par smukke øreringe til hustruen. Det er let og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden, hvor man kan klikke sig frem til det rigtige ved at vælge en produkttype, eller ved at klikke sig ind på et bestemt mærke. Butikken fører mærker som Georg Jensen, Aagaard, Pandora, Casio, Flora Danica og Seiko for blot at nævne et lille udpluk.

Udfører reparationer
Reparationer af alle slags udføres hos Jyderup Guld, Sølv & Ure. Det kan dreje sig om en knækket halskæde, et gammelt ur, som ikke vil gå, eller måske skal størrelsen på en ring justeres. Eller måske trænger din smykker bare til at blive renset? Du er altid velkommen til at rette henvendelse i forretningen, ringe eller sende en e-mail.

beringNyheder, tilbud og konkurrencer
På butikkens hjemmeside kan du løbende følge med i gode tilbud og få et overblik over nyheder, som er landet på markedet. Der er selvfølgelig mulighed for at købe gavekort i den fysiske forretning, men det er også muligt at bestille gavekort på hjemmesiden.

I tillæg til hjemmesiden har Jyderup Guld, Sølv & Ure en aktiv Facebookside, som bestemt også er et besøg værd. Her bliver der jævnligt lagt gode tilbud op, samt konkurrencer og andre spændende opslag, hvor man kan kommentere, ’like’ eller dele oplysningerne med sine venner. Siden vidner om meget tilfredse kunder, som rangerer Jyderup Guld, Sølv & Ure højt.


sølvpartner