go2fitness3Go2Fitness
Østre Havnevej 11c
4300 Holbæk
Tlf. 30 81 80 00

Følg Go2Fitness Holbæk på Facebook 

Åbningstider
Mandag til søndag 5.00 – 24.00

Indmelding
Mandag 09.00-19.00
Tirsdag 09.00-16.00
Onsdag 09.00-16.00
Torsdag 09.00-19.00
Fredag 09.00-15.00

Træning i centrum
Go2Fitness ligger godt placeret i Holbæks centrum tæt på havneområdet med sin egen store parkeringsplads. Fitnesscenteret i Holbæk er en del af en nyere kæde af lokale fitnesscentre, som tror på, at der på det danske fitnessmarked er plads til lokale centre, der tilbyder den gode træningskvalitet til fornuftige priser. Kæden består udover centeret i Holbæk for nuværende af centre i Roskilde, Kvanløse, Tuse samt Sorø.

go2fitness2Familievenlig fitness
Du vil i fitnesscenteret møde mennesker i alle aldre og størrelser – dog ikke bodybuildere – da det er træning og motion for familien, der står på programmet. Børn kan først træne i centeret fra de er fyldt 13 år, men der er tænkt på de børn, der er med mor eller far til træning. Der er et særskilt legerum fyldt med aktiviteter og wi-fi, som nok skal holde dem beskæftiget, mens træningen står på.

Mange muligheder
Der er noget for enhver smag i Go2Fitness. Hvis du har behov for dit eget særlige træningsprogram, fordi du skal tabe dig, eller hvis du har en gammel skade, der skal tages særligt hensyn til, så fortvivl ikke. De erfarne medarbejdere hjælper dig til rette med træningen, kostvejledningen og eventuelt med den efterfølgende massage.

Go2Fitness har mange forskellige hold hver eneste dag, ugen rundt. For bare at nævne nogle stykker, kan man her prøve kræfter med Spinning og Livebike, der giver kondition og udholdenhed, eller med Zumba og Cirkeltræning, der giver smidighed og muskelstyrke. Som medlem kan du frit vælge fra eller til, alt efter hvad der passer ind i din dagligdag. Det er dig, der bestemmer over din træning, og det eneste du skal gøre er elektronisk at melde dig til holdet.

go2fitnessSmid fedtet
Hvis du som mange andre gennem årene har fået lidt ekstra på sidebenene, kan du gøre noget ved det. Oftest er det nemmere, når man skal tabe sig, hvis man ikke står alene med projektet. Her kan Go2Fitness tilbyde en hjælpende hånd, idet du kan træne sammen med andre med samme målsætning på holdene Stram op eller Fit4fit.

Du kan købe dit medlemskab i Go2Fitness’ webshop, eller du kan vælge at besøge Go2Fitness på havnen i Holbæk, hvor du har mulighed for en rundvisning og en snak, inden du melder dig ind. Indmelding kan ske mandag og torsdag 9.00 – 19.00, tirsdag og onsdag 9.00 – 16.00 og fredag 9.00 – 15.00.

God stemning
Uanset dit mål er rammerne skabt for en ny god vane. Go2Fitness har fået masser af ros på sociale medier fra de faste kunder:

“Jeg har været en del af Go2Fitness næsten helt fra starten. Vil kalde stedet for mit andet hjem. Nyder at komme derned blandt venner og bekendte, stedet er ikke kun et sted hvor jeg træner, det er også et sted hvor jeg har fået mange gode venner. Det er stedet hvor medlemmerne skaber stemningen.” – Walther.