bilFG-Hobby
v/ Kim Christiansen
Tornved Byvej 16
4450 Jyderup
Tlf. 60 67 07 17
info@fg-hobby.dk

Følg FG-Hobby på Facebook

Åbningstider
Tirsdag 17.00 – 19.00
Onsdag 17.00 – 19.00
Torsdag 17.00 – 19.00
Fredag 17.00 – 19.00
Lørdag 10.00 – 12.00
Samt efter aftale

Legetøj til store drenge
FG-Hobby er en butik og en webshop, primært rettet mod voksne mænd der stadig er i kontakt med deres indre dreng.

Butikken er opkaldt efter de såkaldte FG-biler – som butikken startede med at sælge – siden er andre producenter kommet. Man sælger både nye biler samt andet udstyr og reservedele.

FG-biler er for de uindviede en særlig type af meget store legetøjsbiler, der kører på rigtig benzin. De er betydeligt større end andre fjernstyrede biler, og de koster noget mere end eksempelvis nitro-biler, men kendere siger, at så får man også meget mere sjov for pengene. Bilerne bliver produceret i Tyskland af det tyske firma FG-Modellsport, der startede produktionen i 1990.

bil2Danmarksmesterskaber
Entusiasterne dyrker deres hobby sammen med ligesindede i DMSU, der står for Dansk Model Sports Union. I deres regi bliver der afholdt stævner og Danmarksmesterskaber i LS biler, der er den samlede betegnelse for bilerne. Det kommer af engelsk og betyder Large Scale. Bilerne er kopier af rigtige biler i størrelsen 1:5. De vejer typisk omkring 10 kilo, og den store 23 ccm motor kan ned banernes langsider skyde en topfart på op mod 100 kilometer i timen.

Man kan stille op i forskellige klasser, som inden for den almindelige motorsport. Der er sportsmans klassen, hvor man kan køre for sjov. GT klassen er biler med en to-takts motor, der kan levere omkring 70 kilometer i timen. Og så er der Touringcar klassen med de største biler, der kan komme op på de 100 kilometer på sølle fire sekunder. Der er også klasser for off-roadere, lastbiler samt motorcykler.

Massivt udvalg
FG-Hobby er stedet, hvor du finder alt hvad hjertet begærer, og butikken er desuden blandt kendere i branchen anerkendt for at yde den bedste kundeservice. Her går man ikke forgæves efter et godt råd, en reservedel eller bare en ny bil til samlingen.

Hos FG-Hobby kan man hurtigt glemme tid og rum, hvis man er til biler og mekanik. Her kan du købe alle de førende mærker, udover FG har butikken benzindrevne hobbybiler fra Elcon, MCD, Team Losi og HPI. Forretningen er også lagerførende i en lang række eldrevne biler, ligesom man kan købe hobbyhelikoptere, legetøjsdroner og mange former for reservedele.