Butik Hvid
Jernbanevej 6
4340 Tølløse
59 18 58 79
Birgithhvid@gmail.com

Altid et stort udvalg
Butik Hvid i Tølløse er en dametøjbutik med et stort udvalg af styles. Butikken har navn efter indehaver Birgith Hvid, der åbnede butikken i 2005. Selv under coronanedlukningen var der godt gang i handlen. Der sker hele tiden noget nyt!

Birgith elsker tøj og fører en lang række skønne mærker, der dækker alle stiltyper. Her finder du både tøj til kontoret og kundemødet, fritid og fest. Butik Hvid har også et godt udvalg af tilbehør fra top til tå.

Tøjbutikken i Tølløse har et stort sortiment af tøj til hverdag og fest, men også klassiske klæder som jeans, korte nederdele og habitjakker. De skarpe snit kan med fordel kombineres med de bløde toppe, tunikaer og kjoler, der følger tidens tendenser – fra paisley til pailletter.

Fordelagtige tilbud
Er du en kjole-pige, er du kommet til det rigtige sted. Du kan finde flere fine og farverige kjoler kreeret til alle kropstyper.

Butik Hvid fører mærkerne Cat & Co, Ofelia, Sara-Louise, Soulmate, Peppercorn, Signature, Jensen, Mongul, Bessie, Cream, Choice og E. Birgith får mange gange om året nyheder på hylder, stænger og borde, og derfor kan du ofte være heldig at få fat i nogle meget fordelagtige tilbud.

Vil du være “først med det sidste” hos Butik Hvid, skal du følge butikken på Facebook, hvor du får nyt om gode tilbud og kundeaftner. I butikkens populære modeshows viser modellerne hvordan tøj og tilbehør kan kombineres på kreative måder. Der er samtidig ekstra gode rabatter at få.

Hjælp til klædeskabet
De fleste kvinder har oplevet at komme hjem med tøj, som de aldrig går med. Men hos Butik Hvid kan du få hjælp til at opbygge en effektiv basisgarderobe med udgangspunkt i det, der klæder netop dig. Hermed undgår du fejlkøb, der dræner din konto og samler støv i dit skab.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige til din type og personlighed, tager Birgith sig altid tid til at hjælpe dig. Du får med sikkerhed gode ideer til, hvordan du kan sætte tøj og tilbehør sammen.

Spar penge og tid, køb gaver hos Hvid
Kan man købe tøj til andre? Ja, det kan man! Butik Hvid har masser af gode gaveideer, som altid passer. Hvad end det er tørklæder eller toppe, kjoler eller smykker kan Birgith hjælpe dig til at finde det helt rigtige.

sølvpartner