Jyderup Blomster
Skarridsøgade 53
4450 Jyderup
25539063
jyderupblomster@gmail.com

Forkælelse til hverdag og fest
Går du en særlig dag i møde, eller har du bare lyst til at gøre hverdagen lidt ekstra farverig? I Jyderup Blomster står Tanja Bruun Hansen klar til at hjælpe dig med buketter, kranse, dekorationer mm. til enhver lejlighed fra fødselsdag til fars dag fra bryllup til begravelse.

Forretningen åbnede i november 2021, men Tanja har mange års erfaring i branchen. Hun lægger vægt på kvalitet og kreativitet, og her får du både god betjening og et bredt sortiment af flotte blomsterkreationer i alle prisklasser. Udenfor åbningstiden er der mulighed for at betjene sig selv med blomster og gavekurve.

Sommer i vaserne
Hos Jyderup Blomster kan du forkæle dig selv, eller en du holder af, med smukke buketter, og med hjælp fra medarbejderne i den nystartede blomsterbutik har du mulighed for at sammensætte en personlig buket, der vil glæde dine nærmeste. Du kan også forsøde hverdagen med bundtede blomster i de skønneste farver til skarpe priser. Dagens tilbud kan købes i butikken, men inden du kigger ind, kan du ofte finde dem på butikkens Facebookside. Her finder du også andre spændende nyheder fra butikken.

Gavekurve i alle prisklasser
Fortjener du eller din kære lidt ekstra, kan du supplere med vin, chokolade m.m., og med den rette kombination kan du skabe den perfekte gave til værtinden, til mor på mors dag eller til en anden særlig person, der fortjener at blive forkælet. Jyderup Blomster er ekspert i at sammensætte gavekurve i alle prisklasser – med og uden alkohol. De kan eksempelvis fylde kurven med karameller fra Karamelkompagniet – bløde flødekarameller med brombær eller andre lækre smagsvarianter.

Smagsprøver og udbringning
Du kan møde Jyderup Blomster – og få smagsprøver – på de lokale markeder, eksempelvis ”smag på Jyderup”, Skarridsøløbet og til Torvedag.

Jyderup Blomster leverer i det meste af Vestsjælland og Odsherred. Større bestillinger kan foretages pr. telefon eller ved at møde op i den fysiske butik.

sølvpartner