mk autolakering1MK Autolakering
v/ Morten G. Kristiansen
Bygaden 34 A
4370 Store Merløse
Tlf. 51 33 85 35
mk.autolakering@gmail.com

Følg MK Autolakering på Facebook 

Pas godt på bilen
Din bil er hel sikkert en af de ting i din hverdag, som du er mest afhængig af. Der er mange ting, som vi har svært ved at få klaret, hvis vi ikke har vore biler, så vi kan transportere os hurtigt fra sted til sted.

Det er ikke sikkert, at vi tænker så meget over, hvor vigtigt det er at få set på en mindre ridse eller få undersøgt en lille bule, når passageren i bilen ved siden af os på supermarkedets parkeringsplads ved et uheld kommer til at slå døren op i vores bil. Eller hvis en indkøbsvogn kommer for tæt på. Hvis din bil skal holde i mange år, skal selv de små skader udbedres. Her kommer MK Autolakering ind i billedet som din partner omkring bilen.

mk autolakeringMK Autolakering henter og bringer
I Store Merløse har MK Autolakering sit serviceværksted, hvor der både udføres lakering af de biler, som har været ude for et uheld, udbedres småskader og lakeres alle mulige andre emner. Fra de helt små ridser og skrammer og til lakering af hele bilen – det er MK Autolakerings speciale. Indehaver Morten Kristiansen og hans medarbejdere har den indstilling, at lakeringen og den gode, personlige service er uløseligt forbundet.

Et af MK Autolakerings slogans er: ”Vi henter og bringer din bil – det kalder vi go’ service!” Det betyder for Morten Kristiansen, at lige meget, om der er tale om en mindre ordre, eller at bilen skal totallakeres, så er får dig og din bil den bedste behandling.

mk autolakering2Lakering af låger og lamper
Selvom virksomheden hedder MK Autolakering, lakerer de professionelle autolakerere meget andet end biler. Så når I sidder derhjemme og taler om, at det ville være rart med et nyt køkken, så kan det være, I skal overveje, om det er nok at lakere lågerne. Ofte fremstår et køkken næsten helt nyt, hvis blot lågerne får en gang lak. Det er så enkelt og billigt, at mange tør eksperimentere med en frisk farve i stedet for den altid stilsikre hvid.

Moderne firma med en frisk Facebook-profil
Der sker mange spændende ting hos MK Autolakering i hverdagen. Værkstedet summer af liv, når der slibes, sprøjtelakeres og slibes igen. Der er dog heldigvis altid tid til den gode snak med kunderne, og meget spændende kommunikation sker efterhånden på Facebook.

Hvis du ”synes godt om” på Facebooksiden, kan du få besked, når der er information fra Morten, og af og til krydrer han Facebooksiden med en festlig konkurrence.

MK Autolakering glæder sig til at høre fra dig om lakering af din bil og alle mulige andre emner.

Kontakt MK Autolakering


sølvpartner