jl auto (1)J.L. Auto- og Skadescenter 
v/ Jan Hasselbalch Larsen
Lundemarksvej 20
4300 Holbæk
Tlf. 59 18 15 09
Mobil 40 13 53 75
info@alle-biler.dk

Følg J.L. Auto- og Skadescenter på Facebook 

Åbningstider
Mandag: kl. 07.30 – 16.15
Tirsdag: kl. 07.30 – 16.15
Onsdag: kl. 07.30 – 16.15
Torsdag: kl. 07.30 – 16.15
Fredag: kl. 07.30 – 15.15
Lørdag og søndag: Efter aftale

jl auto (2)Alle biler sælges og serviceres
På Lundemarksvej 20 i Holbæk, som ligger et stenkast fra hovedindfaldsvejen til Holbæk, Valdemar Sejrsvej, finder vi J.L. Auto- og Skadescenter, som er ejet af Jan H. Larsen. Måske er det lidt risikabelt at tale om stenkast, når vi skal på besøg hos en automobilforhandler: Man ville ihvertfald dårligt kunne undgå at ramme en af de flotte biler, som er til salg, på den store plads foran virksomheden.

Spøg til side: Skulle uheldet være ude, og din bil har fået en hvilken som helst skade, så kan du få et godt tilbud hos J.L. Auto- og Skadescenter, som arbejder sammen med Din Bilpartner. Skader af på bilen er næsten uundgåelige, og det vigtigste for Jan Larsen og hans servicemedarbejdere er, at du føler dig tryg, når du afleverer din bil til serviceeftersyn eller til reparation.

På det veludstyrede serviceværksted er alle klar over, at der er mange ting, som bliver sat på pause, når din bil får en skade og skal på værksted. Når værkstedet modtager din bil, er det af stor betydning, at du mærker, at bilen er ventet, og at du kan få en god snak om reparationen eller serviceeftersynet – og ikke mindst får at vide, hvornår du får din bil tilbage.

Servicerer også biler under garanti
Ifølge en EU bestemmelse fra 2003 kan alle biler – også nye under garanti – blive serviceret og repareret på alle autoriserede serviceværksteder. Det er vigtigt for de kunder, som ønsker at benytte J.L. Auto- og Skadescenter som servicepartner, at de ved, at det på ingen måde påvirker fabriksgarantien på den nye bil, at den serviceres her, for der er frit valg af serviceværksted.

jl auto (3)En god forsikring, når garantien udløber
Det er ikke et tilfælde, at J.L. Auto- og Skadescenter på sin Facebookside har en illustration som viser en sikkerhedsnål formet som en bil. Billedet er lånt fra Din Bilpartners hjemmeside, hvor der spørges ”Hvad gør du, når garantien udløbet?”

J.L. Auto- og Skadescenter og Din Bilpartner har svaret, nemlig Xtra Sikring – markedets bedst dækkende reparationssikring.

Biler præsenteres online
Ud over det veludstyrede og professionelle værksted, hvor mekanikerne pusler om kundernes biler, har J.L. Auto- og Skadescenter altid biler til salg. Det er muligt at se en del af dem på firmaets hjemmeside.

Du er velkommen til at komme forbi J.L. Auto- og Skadescenter og henvende dig på kontoret. Her kan du være sikker på at få en god og seriøs snak med medarbejderne om din gamle bil eller få et uforpligtende tilbud på en ny.


sølvpartner

Del på sociale medier