GB Auto Holbæk ApS
Hjulmagervej 3B
4300 Holbæk
3072 7273

Kontakt GB Auto Holbæk via hjemmesiden

Følg GB Auto Holbæk på Facebook

Skal bilen til tjek før syn eller til reparation, tilbyder GB Auto Holbæk alle former for service, som spænder fra store reparationer til generel vedligeholdelse af langt de fleste bilmærker. Værkstedet finder du i ’Håndværkerkvarteret’ i det sydlige Holbæk på vejen mod Tveje Merløse. Her hedder vejene sådan noget som Tækkemandsvej, Rebslagervej, Bødkervej og Hjulmagervej. Og det er da også præcis på Hjulmagervej, at de dygtige mekanikere hos GB Auto ordner ikke bare det, der i gamle dage var det vanskeligste element på vognen, hjulet, men hele din bil fra ende til anden.

Hurtigt og stabilt dækskifte
Hvad angår dæk og fælge kan GB Auto Holbæk både montere og afbalancere dine dæk samt yde yderligere service i forbindelse med skift eller reparation af dæk og fælge. Mange oplever det påkrævede dækskifte forår og efterår som både tidskrævende og besværligt. GB Auto Holbæk skifter dine dæk hurtigt, sikkert og bekvemt, mens du slapper af med en kop kaffe. De bruger verdensførende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der sikrer høj kvalitet og maksimal sikkerhed.

Sikkerhed som topprioritet
Sikkerhed på vejen er i det hele taget en mærkesag for GB Auto Holbæk. De gør deres bedste, for at din bil altid forlader Hjulmagervej i topform, så driftssikkerheden er bevaret og/eller forbedret. Køresikkerheden er en vigtig prioritet, og på værkstedet vil de erfarne medarbejdere arbejde på højtryk for at yde din bil den service, som er nødvendig, for at du igen kan køre fra værkstedet med en problemfri og vedligeholdt bil.

God og ærlig rådgivning
Værkstedet tilbyder service og reparationer af alle slags biler og bilmærker, der viser, at de kender netop din bil. Du får altid et godt tilbud, for de erfarne medarbejdere ved, hvor det kan betale sig at spare, samt hvor det på længere sigt kan betale sig at lægge indsatsen både økonomisk og praktisk.

Mekanikere er uddannede hos FTZ Akademiet og har altid høj fokus på service og kvalitet. De har via samarbejdet med verdens største uafhængige autoværkstedskæde, Bosch Car Service, det nyeste udstyr inden for computere og fejllæsning af biler. Således kan autoværkstedet i Holbæk tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

Lej en billig bil
Via samarbejdet med Oscar Biludlejning kan GB Auto Holbæk også tilbyde et bredt sortiment af udlejningsbiler. Med over 120 selvstændige franchiseafdelinger har Oscar Biludlejning som mål at udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver smil tilbage fra kunden. GB Auto Holbæk har personbiler og varevogne i alle størrelser, og de er altid klar til at give dig et godt tilbud, så du kan komme ud på vejen igen.

Kunderne skriver…
”En stor tak til GB Auto for god behandling og super service” – Søren

”Jeg får lavet min bil hos Beston igennem mange år og har altid været super tilfreds, kører fra Køge til Holbæk” – Aso

”Jeg havde en Mercedes som gik ujævnt i tomgang, GB fandt hurtigt fejlen på svinghjulet og havde lavet den inden for 1 uge. Gratis lånebil, kontakt hele vejen igennem og vejledning om hvad jeg skulle gøre. Bilen kører som en drøm nu og fejlen er væk. Jeg er super tilfreds med servicen og ærligheden. Prisen var konkurrencedygtig i forhold til markedet” – Bjørn

”Professionel service, tæt sammenhold, og kommunikation med mekanikerne. Alt i alt en fantastisk oplevelse” – Morten

”GB Auto er først og fremmest en gruppe af meget erfarne og engagerede mennesker. Jeg er selv kunde hos GB Auto og er et godt eksempel på en tilfreds kunde. Min bil har stået klar til tiden, og de holder deres aftaler” – Victor

sølvpartner