Frandsen Autoservice
Ringstedvej 27
4520 Svinninge
40 25 54 98
kontakt@frandsenautoservice.dk

Følg Frandsen Autoservice på Facebook 

Hurtigt på farten igen
Når køretøjet strejker, opdager vi hvor afhængige vi er blevet af den komfortable og fleksible individuelle transportform. Så er det rart, at der lige i nærheden findes et værksted, der kan løse stort set alle bil-problemer.
Med sin centrale placering i Svinninge mellem Holbæk og Kalundborg, Odsherred og Ringsted servicerer Frandsen Autoservice bilejere i hele Nordvestsjælland. Alle biler og deres problemer er velkomne, og Kenneth Frandsen er altid parat til at hjælpe dig hurtigt på farten igen. Frandsen Autoservice servicerer alle biler med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr.

”Jeg tager mig af alle former for forsikringsskader og leverer altid en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil bedst,” siger Kenneth Frandsen, der åbnede sit bilværksted i Svinninge i 2022.

Den erfarne bilmekaniker har set næsten alle former for skader, og denne erfaring bruger han i det daglige, når han skal vejlede kunderne, så de træffer den rette værkstedsbeslutning. Bilen er for de fleste en stor investering, der fra tid til anden skal vedligeholdes. Her er man som kunde nødt til at kunne stole på mekanikerens rådgivning, da det er de færreste kunder, der selv har skiftet mere end olien på deres bil. Hos Frandsen Autoservice er man sig bevidst om dette forhold, og behandler kunderne med respekt.

6 gode grunde til at vælge Frandsen Autoservice
Der er flere fordele ved at vælge Kenneth Frandsen, hvis du har brug for hjælp fra en mekaniker. Her kan blandt andet nævnes:

1. Han lover ikke for meget
2. Han overholder alle de indgåede aftaler
3. Han lægger vægt på den personlige service
4. Han tilbyder kompetent rådgivning og vejledning
5. Han går højt op i kvaliteten af sit arbejde
6. Han aftaler en pris med dig på forhånd

Når uheldet er ude
Er du så uheldig at blive ramt af stenslag, dækker mange forsikringsselskaber denne skade, og det gælder om hurtigt at få bilen til service. Ofte kan det klares med en reparation af stenslaget, men venter du for længe, skal hele ruden skiftes.

Frandsen Autoservice har alt det nødvendige udstyr, som moderne biler kræver, når de skal serviceres. Her finder du et værksted, der opdateret om den nyeste viden inden for bil-teknologien. Værkstedet er ligeledes udstyret med det nyeste måleudstyr og værktøj, så fejlen hurtigt kan identificeres og udbedres.

Værkstedet løser alle opgaver relateret til køretøjer på op til 4 tons. Har du et problem med din bil, er der knas med de elektriske systemer, med dit aircon-anlæg, eller skal du bare have nye dæk, er du hjerteligt velkommen til at kontakte Frandsen Autoservice. 

Foto: ABW

sølvpartner