Ditte’s Bilpleje
Kirkevej 3
4532 Gislinge
40 16 57 72
dittesbilpleje@gmail.com

Luksusbehandling af din bil
Når en ny bil skal have den sidste finish, er det ofte i Gislinge, ca. tyve minutters kørsel fra Holbæk, det sker. Her laver Ditte’s Bilpleje mange nye lastbiler klar til levering.

Trænger din gode gamle bil til en ordentlig omgang rens, polering og lakkonservering og motorrummet vasket, så den fremstår lige så flot, som da den trillede ud fra forhandleren, er du også kommet det rigtige sted hen. Værkstedet laver alt fra indvendig rengøring til udvendig polering på både små og store køretøjer.

Når man bor på landet, er en bil en livsnødvendighed, og det er således vigtigt at passe godt på den. Dels så den holder sig godt kørende længere, men så sandelig også for at opnå den optimale køreglæde i hverdagen. Den køreglæde får man, når bilen triller ren, pæn og velpoleret ud fra Ditte’s Bilpleje i Gislinge. Firmaet bruger de bedste plejeprodukter på markedet, så du er sikret den bedst mulige behandling af din bil.

20 års erfaring med bilpleje
Ditte Jensen har 20 års erfaring som bilplejer, de seneste mange år som selvstændig. Inden da havde hun været syv år som ansat hos to forskellige bilplejefirmaer.

Ditte’s Bilpleje er et værksted i Gislinge på samme gård, hvor Ditte bor med sin familie. Her, ganske tæt på Gislinge Kirke, er hun født og opvokset.

Den trelængede slægtsgård er udstyret med værksted i den ene længe. Det giver gode muligheder for at opnå den optimale work-life balance, og som selvstændig bilplejer kan Ditte Jensen ydermere sikre sig, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Tilfredse kunder
Således har bilplejeren i Gislinge en lang række stamkunder, både lokalt i Holbæk og omegn og længere rundt i det nordvestsjællandske landskab. Kunderne har mange rosende ord til overs for den behandling de og deres biler får hos Ditte’s Bilpleje – vi citerer her et lille udpluk fra firmaets Facebookside:

”Super flot resultat og god service” – Kim

”Man behøver ikke sige så meget: Bare kig det arbejde hun laver” – Brian

”Super flot arbejde, mange tak” – Jørgen

”God service og flot arbejde” – Jimmie

”Tusind tak for det super flot arbejde, Ditte, vi har bare den flotteste båd nu” – Liselotte

sølvpartner