Åmosens Lille Jagtgård
Åmosevej 18
4450 Jyderup
22 75 37 30
info@aamosenslillejagtgaard.dk

Følg Åmosens Lille Jagtgård på Facebook

Passion for dyr, jagt og natur
Åmosen har lagt navn til Danmarks første Naturpark – 8.500 hektar fra Storebælt og over 45 km ind i Vestsjælland, hvor byen Jyderup ligger og er en indgang til de pragtfulde landskaber og foranderlige naturoplevelser, som udgøres af isens og smeltevandets spor i terrænet.

I Jyderup finder du også Åmosens Lille Jagtgård, der siden 2016 har tilbudt en bred vifte af produkter relateret til dyr, jagt og naturen i det hele taget. Butikken er både en stor gårdbutik og en webshop med næsten identiske produkter – og sortimentet er stort, selvom gården er lille. Åmosens Lille Jagtgård bestræber sig nemlig på at have det hele samlet et sted – alt til jægeren, hjemmet og husdyrene.

Til jægeren
Til jægeren har de alt muligt forskelligt, lige fra fodtøj, lokkekald, håndklæder til stiger og tårne. Til hunden har de bl.a. halsbånd, liner, veste, legetøj og godbidder. Til boligen sengetøj, forklæder, voksduge, krus, servietter og meget mere med jagtmotiver.

Har du høns, hunde og katte, kan du finde kvalitetsfoder her. Åmosens Lille Jagtgård har også billigt foder til gårdkattene og til havens fugle.

Rådgivning om vildtpleje
Hvis du har vildt du skal tage dig af, er der også hjælp at hente. Åmosens Lille Jagtgård leverer både varer og rådgivning til jægere – de kommer gerne ud og gennemgår terrænet og giver en god og brugbar information, om hvordan du gør din jagt bedre. Alle er velkomne til at kontakte jagtgården – både nyjægeren, der har fået sit første jagtområde, og lodsejeren, der vil forbedre jagten.

Dit helt eget look
At indehaver Mai Assertoft Jensen har passion for dyr ser man ikke mindst ved forretningens fabelagtige tryk. Søger du dyr på puder, sengetøj, t-shirts og tasker, ja, kort sagt alle tekstiler, så er du kommet det rigtige sted hen. Jagtgården trykker endvidere kæledyret på sandaler, kopper og julekugler – du kan endda også få lavet dine egne klistermærker.

Motiverne begrænser sig ikke til dyr – du kan eksempelvis også få trykt dit logo på mange forskellige materialer. Du er altid velkommen til at kontakte Åmosens Lille Jagtgård, hvis du ønsker et godt tilbud på en trykkeopgave – uanset om de skal have trykt ét eksemplar eller store mængder.

Kunderne siger
“Virkelig lækker fuldfoder til høns” – Mia

”Super hurtig og er yderst tilfreds med indkøbet” – Nina

”Hurtig service, god kvalitet. Jeg er super tilfreds” – Heinz

”Fantastisk responstid og hurtig service” – Mathias

”Meget stort udvalg af rigtig mange ting, som man ikke finde andre steder. God service og sikker forsendelse” – Dorte

Mai Assertoft Jensen

sølvpartner