Begivenheder

Seneste indlæg

Grydelapper, foto: Hjemmet

Skal danmarksmesteren i grydelapper findes i Holbæk?

Stribet, prikket, blomstret – eller med et sjovt mønster eller motiv. Alle som kan strikke eller hækle er inviteret til at lave deres egen grydelap, præcis som de vil.

4. juli 2020
Nabostøj, grafik: KU

Støjer dine naboer?

Nu beskriver en helt ny hvidbog ‘Nabostøj – en fælles udfordring’ problemet med afsæt i den seneste forskning og set fra flere faglige vinkler. Samtidig giver bogen konkrete anbefalinger til, hvordan bl.a. beboere, udlejere, byggetekniske eksperter og beslutningstagere kan gøre noget ved støjgenerne.

3. juli 2020
Foto: ABW

Farlige studentervogne fik kørselsforbud

Tungvognscenter Øst var i sidste uge rundt på hele Sjælland, bl.a. Holbæk Kommune, for at tjekke studentervogne og eksamenskørsler med glade unge mennesker, der endelig fik lov at fejre sommerferien. For nogen endte dagen dog brat. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

2. juli 2020
Dorthe Birkmose, cand. psych er foredragsholder, forfatter og blogger med fokus på faglighed, etik og risikoen for forråelse i arbejdet med mennesker. Foto: PS Videnscenter

Dorthe Birkmose kommer til Holbæk igen

Der har været så stor interesse for foredraget i oktober, at PS Videnscenter allerede nu har indgået en ny aftale med Dorthe Birkmose, som kommer til Holbæk igen 19. januar 2022.

2. juli 2020
Foto: PS Videnscenter

Festlig fejring af nye diplomledere

Den 15 . juni var det endelig muligt for PS Videnscenter at fejre det første hold dimittender på Diplomuddannelsen i ledelse. Stort tillykke til alle.

2. juli 2020
Politirapporten

Politirapporten

Politiet fik en henvendelse om, at to udenlandske mænd ved supermarkedet Lidl, Tåstrup Møllevej, Holbæk, havde forsøgt at sælge guldsmykker. De var kørende i en bil af mærket Audi med udenlandske nummerplader. De lykkedes dog ikke med deres ærinde, og politiet fandt ikke mændene i området.

1. juli 2020
Foto: ABW

Holbæk Kommune går efter endnu et klimapartnerskab

Klimaet har et stærkt fokus i Holbæk Kommune. I de kommende år skal bybusserne udskiftes med “fossilfri eller nulemissionsbusser”.

1. juli 2020
Pressefoto

Kampen med vægten

Et tilbud til overvægtige børn og unge i Holbæk Kommune har hjulpet Matti Egebro med at tabe sig. Det har taget tid, men det er lykkedes.

1. juli 2020
Foto: ABW

Få vores nyhedsbrev

Byportalen sender et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen. Hvis du også vil modtage det, kan du tilmelde dig her.

1. juli 2020
Kom med ombord på sluppen Ruth i sommerferien på Holbæk Havn. Foto: Museum Vestsjælland.

Gratis sommersjov på Holbæk Havn

”Livet på havnen” er et resultat af en ekstra bevilling fra Undervisningsministeriet. Museum Vestsjælland har i samarbejde med Holbæk Kommune udviklet denne nye, gratis sommerferieaktiviteter til børn i skolealderen.

30. juni 2020
En sølle skov, foto: Verdesn Skove

Verdens skove siger nej tak til retroteknologi

Biomasse skal udfases, så det kun bruges i meget begrænset omfang i 2030, mener Verdens Skove, der har startet en facebookkampagne.

30. juni 2020
Foto: Lisbeth Jørgensen

Sommerskønhed

Blå himmel, drivende skyer og smukke vejkanter ved Tølløse. Tusind tak til Lisbeth Jørgensen for billedet.

29. juni 2020
Pressefoto

Ålegilde på Vadestedet

Tirsdag d. 14. juli byder Restaurant Vadestedet på stegt ål med nye kartofler fra Lammefjorden, persillesauce, citron, syltede rødbeder. Spis hvad du kan af vilde ål fra Holbæk Fjord. Vi ses!

29. juni 2020
Foto: ABW

Overvejer du en lederuddannelse?

Vær med til Absalons Online Åbent Hus d. 2. juli kl. 14.00 – 15.30. Hør undervisere og tidligere studerende fortælle om bl.a. uddannelsens opbygning og fag, koblingen mellem teori og din praksis samt krav og praktiske informationer. Du kan også skrive spørgsmål til panelet undervejs.

29. juni 2020
Onsdag eftermiddag havde Holbæk Kommune inviteret til Walk and Talk med interesserede naboer og beboere i det tidligere stadionområde, hvor den kommende bydel Holbæk Have snart spirer frem med 2.000 nye Holbæk-borgere. Pressefoto.

Walk & Talk i Holbæk Have

Omkring 50 borgere fra nærområdet mødte op for at høre mere om planerne for den kommende bydel på det tidligere stadionområde – og give input til kommunen og projektudvikleren om parkeringsforhold, trafik og byggehøjder.

29. juni 2020