Begivenheder

Seneste indlæg

Pressefoto

Gigtcaféen jule hygger

Kom og vær med når de jule hygger og bruger tiden til at udveksle gode ideer til planlægningen af alle jule gøremålene.
Gigtcafé afholdes på Holbæk bibliotek den 14. december 2022 kl. 15:30 – ca.17:30.

5. december 2022
Julemarked på Holbæk Museum

Julemarked på Holbæk Museum

Her er alt fra flettede kurve, øl, vestindisk rom, silkestoffer, grønlandsk lammeskind, papirkunst, smykker, strik, træskærerier og meget mere. Kramboden har også åbent og sælger ekstra lækkert knas.

5. december 2022
Pressefoto

Din mentale hjerne vs. dit Følelsesmæssige hjerte

Tankemennesker og følefolk. Mentale krigere og sensitive væsner. Hvem er du? Og er det, fordi du har valgt det, eller handler du blot i affekt? Denne aften handler om egoets magt og historier, men også om intuition, dit højere selv, guiden og hvisken. Det sker d. 7. december 2022.

5. december 2022
Lokaltog annullerer udbud om leverance af 14 batteridrevne tog til de sjællandske lokalbaner

Lokaltog annullerer udbud om leverance af 14 batteridrevne tog til de sjællandske lokalbaner

For godt to uger siden blev den spanske togproducent, CAF, udpeget som vinder af Lokaltogs udbud af nye klimavenlige batteritog til de sjællandske lokalbaner. En af de forbigåede tilbudsgivere har efterfølgende, under standstill-perioden, indgivet en klage over udbuddet til Klagenævnet for Udbud.

4. december 2022
Foto: ABW

Koncert med Claus Sørensen

Claus Sørensen fortæller om EP’en “Tænker På Tiden” og spiller sangene derfra og andre af sine sange. Claus er født i Møllegade på Nørrebro i København og er via mange mellemstationer landet i Holbæk. Nu synger og fortæller han om sine sange på Holbæk Bibliotek tirsdag den 6. december 16.30.

4. december 2022
Foto: ABW

Nisserne er flyttet ind på museet

Den 1. søndag i advent flyttede nisserne ind på Museum Vestsjælland. Hvert museum har sin helt egen lille hjælpenisse. Desværre er hjælpenissen meget glemsom og han har glemt koden til sin skattekiste. I skattekisten har han de lækreste chokoladeguldmønter.

4. december 2022
Foto: ABW

Grønneparken ikke længere på listen over udsatte boligområder

Færre dømte bor i boligområdet Grønneparken i Holbæk, og flere er kommet i beskæftigelse. Den positive udvikling har torsdag resulteret i, at Grønneparken ikke længere er på den årlige liste over udsatte boligområder og parallelsamfund.

3. december 2022
Ill.: JulHOM2022. Postkort fra Museums Vestsjællands samling. Motiv Holbæk Museum.

Julemarked på Holbæk Museum

Det hyggeligste julemarked i byen er på Holbæk Museum lørdag den 10. og søndag den 11. december kl. 11-15. Kom forbi og nyd stemningen og bliv fristet af de mange fine varer i boderne. Her er alt fra flettede kurve, øl, vestindisk rom, silkestoffer, grønlandsk lammeskind, papirkunst, smykker, strik, træskærerier og meget mere. Kramboden har også åbent og sælger ekstra lækkert knas.

1. december 2022
Foto: ABW

Europæisk toppris for behandling af overvægt til Jens-Christian Holm fra Holbæk Sygehus

Ledende overlæge Jens-Christian Holm fra Holbæk Sygehus har vundet prisen for et uddannelsesprogram til behandling af overvægt. Det omfattende program målrettet sundhedsprofessionelle kan være med til at reducere overvægt hos 75-85 procent af børn og unge

1. december 2022
Foto: Birkegårdens Haver

Julehygge og juleglæde i Birkegårdens Haver

Du kan slet ikke undgå at komme i julestemning i Birkegårdens Haver. Der er tre magiske julehaver, juleboder, skattejagt, søde dyr og meget meget mere.

1. december 2022
Foto: ABW

Journalgennemgang udvides

Region Sjælland udvider undersøgelse af benamputerede patienter, så alle patientforløb 10 år tilbage gennemgås. ​Undersøgelsen af benamputeredes patientforløb udvides, så alle patientforløb 10 år tilbage gennemgås. Undersøgelsen vil både omfatte patienter, som er set af en karkirurg forud for amputation, og patienter, som ikke er set af en karkirurg forud for amputation.

30. november 2022
Foto: ABW

Politirapporten

En 39-årig mand fra Jyderup blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 20. december 2022 efter fremstilling i et grundlovsforhør i Retten i Holbæk i løbet af fredagen. Ved retsmødet sigtede anklagemyndigheden ham bl.a. for trusler på livet med et skydevåben over for en forurettet, 33-årig mand, vold og vidnetrusler mod samme mand samt for ulovlig besiddelse af et skarpladt haglgevær.

30. november 2022
Benny Stillhoff Nielsen, der kæmper med og mod stigninger og mudder.

Cross Cup løber af stablen i Holbæk Sportsby

På lørdag den 3. december kl. 10.00 lyder startskuddet til Cross Cup i Holbæk Sportsby på Sports Allé 1, 4300 Holbæk. Her kan man komme helt tæt på cykelcross-disciplinen, hvor ryttere konkurrerer på en rute, der består af forskellige typer terræn og spændende udfordringer.

29. november 2022
Foto: Lantz CPH

Tre skønne gaveæsker

I anledning af, at Julen er over os, har Lantz CPH sammensat tre gaveæsker, der retter sig mod hver deres hud-udfordring. En fantastisk mig-gave, eller til én du holder af.

29. november 2022
Foto: Pølsebrødet

Nyd en sandwich fra Pølsebrødet

Pølsebrødets lækre vogne holder frem til foråret rundt omkring på Sjælland med flæskestegs- og bøfsandwich. Se her hvor du finder den nærmeste.

29. november 2022