Begivenheder

Seneste indlæg

Foto: ABW

Et uhyggeligt skarpt tilbud fra Byportalen

Dit Holbæk fejrer også Halloween, og giver i den forbindelse et uhyggeligt skarpt tilbud på vores klassiske sølvpartnerskab til lokale virksomheder og foreninger.

29. oktober 2020
Pressefoto

Mortens and og stegt flæsk

Restaurant Vadestedet inviterer til Mortens aften den 10. november. Som noget nyt i år kan man booke også til frokost, og man kan bestille til afhentning. “Derudover har vi igen stegt flæsk aften d. 25. november. Både stegt og paneret ad libitum fra kl. 17,” fortæller Pia Mattson.

29. oktober 2020
Hold igen med gødningen

Hold igen med gødningen

Analyser af jordprøverne viser, at overgødning faktisk er et større problem, end at folk gøder for lidt. For meget gødning kan give mistrivsel hos planterne, præcis som for lidt gødning kan. Miljømæssigt giver det heller ingen mening at gøde unødvendig.

29. oktober 2020
Foto: ABW

Politirapporten

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med en mandlig bilist, som var til stede kort efter ulykken lørdag den 17/10-2020, hvor en bilist kl. ca. 06.55 påkørte et plankeværk, så en kvindelig passager i bilen afgik ved døden som følge af sine alvorlige kvæstelser.

28. oktober 2020
Tryghed når naboskabet er godt

Tryghed når naboskabet er godt

Der er en direkte sammenhæng mellem relationen til naboerne og trygheden ved at gå ud om aftenen, viser den årlige undersøgelse ‘Danskerne i det byggede miljø’, som Realdania og Bolius står bag. Undersøgelsen viser, at danskernes oplevede livskvalitet er faldet en anelse i forhold til de to foregående målinger.

28. oktober 2020
Tag hjertesygdom alvorligt, hvis du har diabetes

Tag hjertesygdom alvorligt, hvis du har diabetes

Har du diabetes, har du dobbelt så høj risiko som andre for også at have hjerte-kar-sygdom. Det er alvorligt, for lidelser som åreforkalkning, blodpropper i hjerne og hjerte, og hjertesvigt er nemlig i høj grad medvirkende til, at personer med diabetes dør tidligere end deres raske venner.

27. oktober 2020
Efterårsdag ved Tølløse

Efterårsdag ved Tølløse

Efterår, når det er smukkest. Mange tak til Lisbeth Jørgensen for billederne.

26. oktober 2020
Foto: ABW

Vejarbejde på Roskildevej/Omfartsvejen

Der vil ske en justering af helleanlæg på Roskildevej/Omfartsvejen mellem Vipperød og Holbæk.

26. oktober 2020
Pressefoto

Butikker mod madspild

Flere og flere butikker og restauranter i Holbæk kommune slutter sig til madspildsappen Too Good To Go. Og nu kobler dagligvarekæden fakta og Coops nye kæde Coop 365 sig også på. Dermed vil fakta i Holbæk og Coop 365 i Tølløse fra og med i dag forhandle lykkeposer med overskudsvarer, der af den ene eller anden grund ikke kan sælges i butikkerne, men som intet fejler

26. oktober 2020
Pressefoto

Filmisk dukketeater-gyser for teenagere og voksne

THE HOUSE er skabt af Sofie Krog Teater, der har specialiseret sig i dukketeater for teenagere og voksne og spiller over hele verden. Forestillingen spiller på Teatret FAIR PLAY onsdag d. 11. november kl. 19.00 – for alle fra 13 år og op.

26. oktober 2020
Foto: SDL

Urafstemning i SF Sjælland

Gennem de sidste 2 uger har medlemmerne af SF Sjælland haft mulighed for at stemme om rækkefølgen på opstillingen til regionsrådsvalget i november næste år. Nr. 14 på listen er Sonny Bjørnlund Nielsen, SF Holbæk.

26. oktober 2020
Foto: ABW

Dit barns hemmelige liv

Holbæk Kommunes vuggestuer, børnehaver og dagplejetilbud er gået sammen om en ny kampagne. Den skal i video, tekst og billeder give et indblik i børnenes hverdag i børnehuse og dagplejehjem og ikke mindst sætte fokus på de pædagogiske medarbejderes faglighed.

26. oktober 2020
Efterårsfarver i Dragerup Skov

Efterårsfarver i Dragerup Skov

Mange tak til Palle Lykke Fjordgaard for det farvemættede foto ved Søminestationen.

25. oktober 2020
Foto: ABW

Mød Leif Davidsen og Niels Krause-Kjær

Er du vild med bøger? Forkæl dig selv med et forfattermøde når HolbækLæser inviterer Lindhardt og Ringhof indenfor til en sand bogfest lørdag den 31. oktober. Kl 10.30 interviewes Leif Davidsen og Niels Krause Kjær af Søren Anker. Efter interviewet er bogsignering.

25. oktober 2020
Nu bliver det mørkt. Husk lygterne!

Nu bliver det mørkt. Husk lygterne!

En undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik viser, at alt for mange bilister glemmer det. I marts spurgte Epinion på vegne af Rådet for Sikker Trafik 1.757 bilister, om de inden for de seneste tre måneder har oplevet biler med slukkede baglygter, når det var mørkt eller sigtbarheden var nedsat. Det siger 74 % af bilisterne ja til.

24. oktober 2020