Begivenheder

Seneste indlæg

Sikke et show!

Sikke et show!

Holbæk Teater kom, så og sejrede i en forestilling skrevet af ingen ringere end Flemming Jensen. De fedtede fætre på Kærgården var bestemt fedtede, men også hjælpsomme. Se billederne fra Holbæks Museumsgård før og efter showet.

10. august 2020
Foto: ABW

Skoemagerkroen søger kokkeelev

Vil du være den næste på holdet?

10. august 2020
Børn på vej

Børn på vej

For at få flere til at respektere fartgrænserne på skolevejene gennemfører Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og 95 kommuner fra mandag den 10. august og måneden ud den landsdækkende kampagne “Børn på vej”. Med plakater på skolevejene opfordres trafikanterne til at holde øje med børnene og vise hensyn. Som opbakning til kampagnen gennemfører politikredsene også fartkontroller på skolevejene fra den 10.-28. august.

10. august 2020
Foto: ABW

Få byportalens nyhedsbrev

Dit Holbæk sender et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig – det gør du ved at klikke her.

10. august 2020
Besættelsen i Holbæk

Besættelsen i Holbæk

På Holbæk Museum har de i 2020 hele tre udstillinger om besættelsen i Holbæk.

9. august 2020
Foto: ABW

Forfatterskoleafslutning

Kom og hør de unge talentfulde elever fra ”Forfatterskolen for Unge Holbæk” læse op af årets litteraturantologi LYSHAV.

8. august 2020
Privatfoto sendt til Farmshop Enggarden

Vilde med vandkrukker

Farmshop Enggaarden er vilde med vandkrukker. Lyden af rislende vand emmer af ro og spreder hygge.

7. august 2020
Busholdeplads, foto: Movia

Mundbind med i tasken anbefales

Generelt kan man rejse med offentlig transport uden mundbind, som man plejer, så længe man følger myndighedernes råd om at holde afstand, når det er muligt, opretholde høj håndhygiejne, kun hoste eller nyse i ærmet, undgå at rejse, hvis man er syg eller formodet smittet og rejse uden for myldretid, hvis det er muligt.

6. august 2020
Foto:ABW

Sommerbogen 2020

Læs 3 bøger i din sommerferie, løs spændende udfordringer og vind fede bogpræmier! For alle bogglade børn i alderen 6-15 år.

5. august 2020
Foto: Route 155

Ændring af åbningstider hos Route 155

Route 155 har så mange fester, både i og ud af huset, at de har set sig nødsaget til at ændre deres åbningstider fra og med 1. august 2020.

5. august 2020
Foto: AnnieD.dk

Sensommertilbud fra Annie D

Disse fine kjoler er aktuelt hjemme i de nye farver. Findes i s-xl, pris 548,-

5. august 2020
Pressefoto

Havekunst

I den kommende weekend – 8.-9. august – deltager Lisbeth H. Jørgensen som en del af kunstnergruppen STRØGKUNST i udstillingen KUNST i den SKØNNESTE HAVE på Møllegårdsvej i Gl. Tølløse.

5. august 2020
Politirapporten

Politirapporten

To mænd gik sammen på Jernbanevej, efter at have forladt en fest. De to kom op at toppes og kom op at slås. I forbindelse med slagsmålet blev den ene, en 23-årig mand fra Smørum, slået i hovedet med en topnøgle af den anden, en 25-årig mand fra Mørkøv.

5. august 2020
Foto: ABW

To nye partnere i Holbæk

EDC Bolig Poul Erik Bech Holbæk udvider forretningen med to nye partnere i form af Mads Pugerup Rasmussen, som i forvejen er ansat i EDC Bolig Poul Erik Bech og Allan Bachmann, som starter 1. august 2020. Mads Pugerup Rasmussen kommer fra en stilling som afdelingsleder i EDC Bolig Poul Erik Bech, og Allan Bachmann kommer fra en stilling som daglig leder hos Nybolig Odsherred.

5. august 2020
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Mand fundet død i kornmark ved Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi fik fredag formiddag kl. 09.42 en anmeldelse fra en landmand om, at han under høstarbejde på en kornmark på Munkholmvej, Tjebberup, 4300 Holbæk, havde fundet en død person. Politiet kunne på findestedet konstatere, at der er tale om en mand, der tilsyneladende har været død i længere tid og derfor ikke umiddelbart kan identificeres.

1. august 2020