Begivenheder

Seneste indlæg

Foto: Sidesporet.

Oplev TØRFISK på Sidesporet

I 38 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land, og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 – altså 1981

15. august 2020
Pressefoto

Rejsegilde

Boligselskabet Alliken inviterer hermed til rejsegilde på 96 familieboliger.

14. august 2020
Kaptajnen på skibet “Den Gode Hensigt”. Foto: Museum Vestsjælland

”Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt”

Søndag d. 23. august 2020 kl. 11, 12.30 og 14. Tag med på dybt vand i Holbæk Museums escape room; ”Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt”.

14. august 2020
Foto: ABW

Veteranflyvedag

I forbindelse med Damp & Nostalgi indbyder Oplevelsescenter Nyvang udvalgte veteranflygæster Nyvang til flyveopvisning i landsbyen d. 16. august.

13. august 2020
Discovery teleskopet zoomer ind på universet. Foto: Brorfelde Observatorium.

Genudgiver Astronomisk Guide

Det er med stor glæde, at Københavns Universitet og Observatoriet i Brorfelde i samarbejde med Forlaget Epsilon netop har genudgivet den populære Astronomisk Guide, der sidst blev udgivet af Astronomisk Selskab i 2012.

12. august 2020
Foto: Palle Lykke Fjordgaard

Sø, skyer og skov

Når temperaturen ligger omkring de 30 grader, så er der dejlig køligt i skoven. Tusind tak til Palle Lykke Fjordgaard for det svalende billede.

12. august 2020
Foto: ABW

Politirapporten

Onsdag havde politiet en færdselsindsats i Holbæk, hvor mange biler blev standset. Kontrollen foregik fra middagstid og frem til de tidlige aftentimer, hvor omkring 500 køretøjer blev standset. Politiet gennemgik her om bilisterne overholdt loven.

12. august 2020
Foto: ABW

Klubmesterskab i golf

Kvalifikation sker ved KM i slagspil lørdag d. 29. august, hvor de 4 bedste i hver række spiller om KM i Hulspil om søndagen.

12. august 2020
Skygge i skoven

Skygge i skoven

Mange tak til Simon Simonsen for en flot fotoserie af det travle egern der knokler rundt i skoven, sammen med dyr der tager det mere roligt i sommervarmen.

11. august 2020
Holbæk Teater spiller “De fedtede fætre fra Kærgården” i museumsgården.

Morten Korch får en tur i karRussellen

Bestil billet nu nu til masser af gode grin, gags og gøgl, når Holbæk Teater indtager museumsgården frem til 6. september.
Tak til Holbæk Teater og fotograf Mie Neel for disse skønne billeder fra scenen.

11. august 2020
foto fra skoemagerkroens fb-collage

Bredebjerggårds frilandsgrise kom på græs

Er de ikke bare skønne? Karina og Søren Helmer laver frilandsgrise, som Skoemagerkroen bruger i sit køkken.

11. august 2020
Sikke et show!

Sikke et show!

Holbæk Teater kom, så og sejrede i en forestilling skrevet af ingen ringere end Flemming Jensen. De fedtede fætre på Kærgården var bestemt fedtede, men også hjælpsomme. Se billederne fra Holbæks Museumsgård før og efter showet.

10. august 2020
Foto: ABW

Skoemagerkroen søger kokkeelev

Vil du være den næste på holdet?

10. august 2020
Børn på vej

Børn på vej

For at få flere til at respektere fartgrænserne på skolevejene gennemfører Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og 95 kommuner fra mandag den 10. august og måneden ud den landsdækkende kampagne “Børn på vej”. Med plakater på skolevejene opfordres trafikanterne til at holde øje med børnene og vise hensyn. Som opbakning til kampagnen gennemfører politikredsene også fartkontroller på skolevejene fra den 10.-28. august.

10. august 2020
Foto: ABW

Få byportalens nyhedsbrev

Dit Holbæk sender et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig – det gør du ved at klikke her.

10. august 2020