Begivenheder

Seneste indlæg

Havbakterier i badevandet

Havbakterier i badevandet

Lige nu er der en forhøjet risiko for havbakterier i badevandet, som skyldes de høje temperaturer. Risikoen er størst langs de indre kyster i Danmark, særligt i østersøområdet.

30. juli 2021
En duft af Danmarkshistorien

En duft af Danmarkshistorien

Skoemagerkroen har eksisteret siden 1521 og byder på autentiske omgivelser og lokaler. Der bruges lokale råvarer i restauranten, som elsker at bringe nyt liv til gamle klassikere. Vinkælderen er fyldt med lækre vine, og der er et godt udvalg på menukortet. Dit Holbæk var på besøg.

30. juli 2021
Pressefoto

Reception torsdag den 5. august i Hjerneskadeforeningen

Lise Kiving, som er formand i lokalafdeling Vestsjælland, kan i år fejre 15 års jubilæum som deres forkvinde. I den anledning inviteres lokalafdelingens og Hjerneskadeforeningens medlemmer, venner af foreningen og deres samarbejdspartnere til en lille reception.

29. juli 2021
Van(d)vittigt mange skybrud over Danmark

Van(d)vittigt mange skybrud over Danmark

En syndflod af vand eller knastørt. Bygerne har stået i kø over landet de sidste par dage, og de har flere steder var mere våde, end hvad normalt sommervejr kan præstere.

29. juli 2021
Foto: ABW

Politirapporten

Politiet modtog flere anmeldelser om mulig skudafgivelse enten i området ved Bjergmarksskolen eller i retning mod Vang-kvarteret herfra. Anmeldelserne medførte en udrykning med flere patruljer, der forsøgte at finde årsagen til disse lyde.

28. juli 2021
Naturen er ikke et toilet

Naturen er ikke et toilet

Når man skal, så skal man. Men må man? Friluftsrådet guider dig til, hvad du må og ikke må, når nødtørften skal forrettes.

26. juli 2021
Foto: ABW

Foredrag: køn på danske værfter

Foredraget er en del af en serie af maritime foredrag arrangeret i samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Kystliv Holbæk og Nationalmuseets fartøjssamling. Det sker 8.september 2021.

26. juli 2021
Foto: ABW

De islandske sagaer

Torsdag den 7. oktober kl. 19 på Holbæk Bibliotek vil Jakob Kousgaard Mikkelsen gøre os klogere på disse gamle og fascinerende beretninger.

26. juli 2021
Møllen midt i Elverdamsdalen

Møllen midt i Elverdamsdalen

Tadre Mølle er det perfekte udflugtsmål på en sommerdag, med god mulighed for at nyde madkurven, mens børnene går på opdagelse i møllen og i området omkring. Der er også en spændende have med lægeurter.

24. juli 2021
Knastørt sommerland – og usikker udsigt til regn

Knastørt sommerland – og usikker udsigt til regn

Sommeren 2021 har ind til nu været sparsom med nedbør, og tørkeindekset er efterhånden gået i rødt flere steder. Kigger man frem i prognoserne, er der fra søndag udsigt til kraftige byger, men byger har det ofte med at være lokale og kraftige, så de forventes ikke at bløde den tørkeramte jord op i et hug.

23. juli 2021
Foto: ABW

Long John & Us

Årets bluesaften med et solidt band fra Roskilde på Svinninge Skole. Oplev det 29. september 2021.

22. juli 2021
Foto: ABW

Politirapporten

Politiet kørte til en klatrebane i Holbæk, hvor to personer havde ramt hinanden på en svævebane. En 50-årig mand fra Gladsaxe og en 48-årig kvinde fra Fredensborg havde i forbindelse med besøget ramt hinanden på en svævebane i omkring 8 meters højde. Politiet undersøgte omstændighederne på stedet, hvor de to personer blev tilset af ambulancepersonalet.

21. juli 2021
Foto: ABW

Dissing og Las synger Dylan – Musikcafé Svinninge

Det lyder som en god idé, og det er det! Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen. Ifølge anmeldere en stor musikalsk og poetisk oplevelse, der kryber ind under huden. Det sker onsdag den 25. august i Svinninge Skoles samlingssal kl. 19.30

20. juli 2021
Før du kan træffe den endelige beslutning om, hvorvidt du skal fortsætte med to (eller flere) investeringsformer, skal du tage én investeringsform ad gangen og overveje, hvad de hver især bidrager med på din investeringsrejse. PR-foto.

Skal du skifte investeringsform eller fortsætte med den samme som altid?

Investeringsmarkedet rummer utallige forskellige investorer, som har deres egen måde at investere på. Er man grøn og ny på investeringsmarkedet, er man måske ved at finde sig selv og prøve at nå frem til en investeringsstrategi og de investeringsformer, som man vil vælge at satse på. Har man derimod investeret i mange år og derfor også en god portion erfaring med sig i bagagen, er der større chance for, at man har fundet de investeringsformer, som man synes, der fungerer.

19. juli 2021
Du kan nøjes med én billet til Lokaltog og Sommerland Sjælland

Du kan nøjes med én billet til Lokaltog og Sommerland Sjælland

Igen i år er det let at tage en tur i Sommerland Sjælland med Lokaltog. Man kan nemlig nøjes med at købe og kombi-billet, der giver adgang til butikken forlystelsespark Sommerland Sjælland ved Nykøbing Sjælland og samtidig er afvist frem og tilbage med Lokaltog betalt.

18. juli 2021