holbaek-large

Ny forestilling skrevet af elever

Teatret Fair Play og Holbæk Teater, har igen i år, lavet en forestilling i samarbejde med elever fra Holbæk Drama College. Lillys Danmarkshistorie er en musikalsk og humoristisk forestilling om fire generationer af kvinder, der skabte det Danmark, vi kender i dag. Forestillingen kan opleves på Teatret Fair Play d. 29. februar kl. 15.00.
Læs mere
Ny forestilling skrevet af elever

Populært crossløb kommer til Holbæk Sportsby

Populært crossløb kommer til Holbæk Sportsby
Det er blevet et hit at skifte asfalt og løbesko ud med kuperet terræn og trailsko. Lørdag d. 7. marts kan alle løbeglade folk prøve kræfter med crossløb, når Bevæg dig for livet - Løb sammen med Holbæk Løbe –og Motionsklub og Atletikklubben Fremad Holbæk inviterer til løb i terrænet ved Holbæk Sportsby.
Læs mere

Hvem skal have del i årets sidste LAG-midler?

Det er ved at være op over, hvis man vil have del i de knap 4 mio. kr., den lokale LAG har tilbage til projekter, der kan skabe liv og vækst i vores landområder. Ansøgningsfristen til puljen er fredag 27. marts. Tirsdag 3. marts holder LAG derfor stort informationsmøde i Jyderup for interesserede fra især Holbæk og Kalundborg Kommune. Tilmelding nødvendig.
Læs mere
Hvem skal have del i årets sidste LAG-midler?

Gratis arrangement: Børn som pårørende

Gratis arrangement: Børn som pårørende
Mindst 30 procent af alle patienter, der er i behandling i psykiatrien, har børn under 18 år. Men hvor meget skal man inddrage børnene? Hvad skal man sige, og hvordan kan man hjælpe børnene til at forstå, hvad der sker? Bliv klogere på emnet til gratis arrangement på Holbæk Bibliotek den 27. februar.
Læs mere

Vintersol

"Tørvejr og blæsende - med solskin fra en skyfri himmel. Noget som både haveejere og landmænd sikkert er glade for", skriver Lisbeth Jørgensen. Mange tak for billedet.
Læs mere
Vintersol

Mere indflydelse på husdyrsager

Mere indflydelse på husdyrsager
”Som det er i dag, står vi med det formelle ansvar, uden at vi reelt kan afveje de til tider modsatrettede interesser. Det er baggrunden for, at vi nu siger, at hvis vi skal have ansvaret, vil vi også kunne træffe reelle beslutninger”, siger Christina Krzyrosiak Hansen, der er borgmester i Holbæk Kommune. Kommunalbestyrelsen skal behandle sagen på næstkommende møde.
Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk

MailPoet