holbaek-large

Godt nytår fra byportalen

Et ’spændende’ år er gået, og på Dit Holbæk ser vi frem til et år, der måske bliver lige så spændende. Mange virksomheder og foreninger har klaret sig igennem 2020 i strid modvind. Vi håber 2021 bliver nemmere for os alle. Vi håber alle vores læsere og partnere kommer godt ind i det nye år. Redaktionen er tilbage ved skærmen den 4. januar.

Læs mere
Godt nytår fra byportalen

Eksportør af slavekost

Torsdag den 18. marts kl. 19.00 på Holbæk Museum fortæller museumsinspektør Karen Sivebæk Munk-Nielsen om sildesalteriet i Kalundborg, der forsynede danske slaver med mad i Dansk Vestindien.

Læs mere
Eksportør af slavekost

Mød direktøren for Georg Stage

Mød direktøren for Georg Stage
Torsdag den 25. februar kl. 19.00 besøger direktøren for skoleskibet Georg Stage, Asser Amdisen Holbæk Museum. Asser Amdisen fortæller om verdens ældste sejlende søfartsskole og verdens mest moderne erhvervsuddannelse.

Læs mere

Erfaren projektleder til udvikling af unikt havnemiljø

Har du erfaring med projektstyring på anlægsområdet og vil du medvirke til at udvikle en levende bydel, som sikrer oplevelser for beboere, besøgende og erhvervsdrivende og fortæller den maritime historie om Holbæk Havn?

Læs mere
Erfaren projektleder til udvikling af unikt havnemiljø

Nabofortællinger

Nabofortællinger
Har du nogle gange tænkt over, hvilken historie din nabo gemmer på? Så har du her chancen for at komme ind under huden på nogle af dem. Her kan du møde et bredt udvalg af mennesker, der alle har det til fælles, at de bor et sted i Holbæk Kommune, og at de er formet af deres opvækst og har truffet valg, der gør dem til præcis de unikke mennesker, de er.

Læs mere

Gode fyrværkeriråd

Hvis du gerne vil have fyrværkeri til en festlig lejlighed efter den 1. januar og inden den 27. december, så skal du alliere dig med en uddannet fyrværker. De er nemlig de eneste, der lovligt kan fyre nytårsfyrværkeri af uden for nytårssæsonen

Læs mere
Gode fyrværkeriråd

Bekæmp indbrud

Bekæmp indbrud
Der er flere måder at bekæmpe indbrud i private hjem på. Et af de mest effektive er at undlade at købe de tyvekoster, som tyvene stjæler.

Læs mere

Disse skatteforhold bør du tjekke inden nytår

Inden årsskiftet er det altid en god idé at gennemgå privatøkonomien - ikke alene med henblik på at planlægge det nye år, men også for at kigge tilbage på året, der er ved at rinde ud. Her er årsopgørelsen ekstra vigtig, da årsskiftet blandt andet er deadline for at drage fordel af en række fradragsmuligheder. Husker man at få det gjort, kan der nemlig være en god sum penge at hente, som kan give ekstra luft i økonomien.

Læs mere
Disse skatteforhold bør du tjekke inden nytår


Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg