holbaek-large

Ønsketræet

Lørdag den 21/11 kl. 10 til 14, kan du hjælpe et barn i en udsat familie med en julegave. Kom forbi Mødrehjælpen Holbæks Ønsketræ i Gendarmergården, og opfyld et julegaveønske.

Læs mere
Ønsketræet

Black Friday bliver til Black Weeks

Black Friday bliver til Black Week
Louis Nielsen Holbæk har i år valgt at aflyse den traditionelle Black Friday, der jo egentlig finder sted den 27. november. I butikken har man nemlig besluttet af afholde Black Week i stedet for. I uge 48 og uge 49 inviterer butikken ind til et tilbud fremfor at invitere alle kunder ind én dag til et knaldtilbud. Dette gøres for at passe på kunderne og sprede antallet af besøg ud over en længere periode.

Læs mere

Betaling af dækningsafgift

Der bliver udsendt nye skattebilletter vedrørende den udskudte betaling af 2. rate af dækningsafgift 2020.

Læs mere
Betaling af dækningsafgift

DEN STANDHAFTIGE TINSOLDAT

DEN STANDHAFTIGE TINSOLDAT
DEN STANDHAFTIGE TINSOLDAT spiller på Teatret FAIR PLAY lørdag d. 9. januar 2021 kl. 11.00 – for familier med børn fra 2 år og op. DEN STANDHAFTIGE TINSOLDAT spilles uden ord, så alle kan være med.

Læs mere

Har du talent?

Drømmer du om at stå på en scene, eller sitrer det i dine fingre for at skrive? Banker dit hjerte måske for billedkunstens eller musikkens verden? Så handler Talent Holbæk om dig.

Læs mere
Har du talent?

Skoemagerkroens julebord 2020

Oplev de traditionelle danske juleretter på en helt ny måde ved Skoemagerkroens julebord 2020. Nyd deres hjemmelavede julebord af lokale og bæredygtige råvarer frem til til d. 28-12-2020 samt 1 og 2 juledag. I og ud af huset.

Læs mere
Skoemagerkroens julebord 2020


Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg