holbaek-large

En god dag

Holbæk- og RegstrupSpejderne har for nyligt været på kajaktur fra søbadet Venedig over fjorden til Bognæs, med et stop på Rønnen efter aftale med ejeren, hvorfra der var en rigtig god udsigt over Holbæk by.

Læs mere
En god dag

Lyset!

Mange tak til Rie Sørensen for det smukke vue fra Bognæs mod Kr. Hyllinge søndag morgen.

Læs mere
Lyset!

Velfærd, erhvervsliv og grønne ambitioner

Velfærd, erhvervsliv og grønne ambitioner
Søndag den 20. september underskrev alle partier og lister i Holbæk Kommunes kommunalbestyrelse en aftale om Budget 2021-2024. ”Vi er fundet sammen om en budgetaftale, der sætter velfærden for borgerne først. Jeg er glad og taknemlig for, at alle partier og lokallisten er med til at tage ansvar for budgettet. Det er et budget med rigtig mange gode elementer, men personligt er jeg særligt glad for, at vi sammen kan give flere penge til folkeskolen og til et trængt socialområde. Samtidig er det helt centralt, at vi også med aftalen fremlægger et stort anlægsbudget, der både skal være med til at indfri vores store grønne ambitioner og renovere kommunens institutioner”, siger Christina Krzyrosiak Hansen, borgmester i Holbæk Kommune.

Læs mere

National trafikpris til midtsjællandsk skovbørnehave

Kan børnene lære at færdes i trafikken, selvom de går i børnehave inde i en skov? Svaret er et stort og rungende ja. GF Trafikpris overrækkes på GF Fondens vegne af Christian Bigandt Nielsen, næstformand for GF Vestsjælland, der har kontor i Holbæk.

Læs mere
National trafikpris til midtsjællandsk skovbørnehave

Passagerer får information med nyt skærmdesign

Fra det kun var streger på et stykke papir, der blev forevist pendlerpaneler og ventende passagerer på stationerne, til liveafprøvningen på 14 stationer i november-december sidste år, hvor der kom mange brugerkommentarer. Det nye design kommer først til stationer mellem Roskilde og Næstved og mellem Kalundborg og Lejre. Derefter fortsætter udrulningen til det øvrige Sjælland resten af måneden og afsluttes på Københavns Hovedbanegård den 5. oktober.

Læs mere
Passagerer får information med nyt skærmdesign

Mand ved Holbæk Rideklub ønskes identificeret

Mand ved Holbæk Rideklub ønskes identificeret
En uidentificeret mand fremgår af videoovervågningen ved Holbæk Rideklub, hvor en hest i sidste uge blev udsat for mishandling. Politiet ønsker hjælp til identifikation af manden.

Læs mere

Fra færgen

Tusind tak til Hans Chr. Sørensen for det skønne foto fra færgen til Orø ind over Holbæk.

Læs mere
Fra færgen

Den nye Højskolesangbog

Den nye Højskolesangbog
Højskolesangbogen er danmarkshistoriens bedst sælgende bog. Med sin lyrik, musik, historie og fællesskabsstyrkende formål, er den blandt grundstenene i vores nationale DNA. Kom til foredraget d. 28. september kl. 19 på Holbæk Bibliotek.

Læs mere


Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg

MailPoet