holbaek-large

“Håbefuld” på Holbæk Teater

Humor, charme og tryl i verdensklasse. Rune Klan er håbefuld og byder på en ny tur i sit magiske univers med noget på hjertet. Det sker den 12. maj på Holbæk Teater. Bestil billetter nu.
Læs mere
“Håbefuld” på Holbæk Teater

Theatre of Voices

Theatre of Voices
Det grammyvindende vokalensemble Theatre of Voices indgår en 2-årig samarbejdsaftale med Holbæk Kommune og Statens Kunstfond. Allerede nu er der interesse for at videreføre samarbejdet efter forsøgsperioden med udviklingen af en turnéforestilling i 2022 med Holbæk Teater.
Læs mere

Nyt bofællesskab med 40 boliger i Knabstrup

Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for et nyt bofællesskab med 40 boliger i Knabstrup. Igangsættelsen sker på baggrund af en ansøgning fra alment boligselskab. I forbindelse med at planarbejdet sættes i gang, vil Holbæk Kommune gerne høre dine bemærkninger til den nye planlægning.
Læs mere
Nyt bofællesskab med 40 boliger i Knabstrup

Hver tredje cyklist bruger mobilen

Hver tredje cyklist bruger mobilen
Øjnene på trafikken og begge hænder på styret! De gode råd ser en del cyklister bort fra, når de kører i trafikken. Hver tredje cyklist mellem 18 og 65 år erkender nemlig, at de meget ofte, ofte eller en gang imellem har den ene hånd på mobilen for fx at læse og skrive beskeder, finde musik, tale håndholdt eller spille spil, mens de cykler
Læs mere

Folk og fæ i fællesskab

Køer og kunstnere. heste og højskoleelever. Landskaber og fællesskaber. I dette forår er der trængsel på Odsherreds Kunstmuseum. Alt sammen skabt af to generationer af kunstnerfamilien TRIER. Højskolens verden, Odsherreds bakker, livet på landet – i Danmark og i Norden. Det er centrale temaer for to generationer af billedkunstnere fra højskole- og kunstner-dynastiet Trier.
Læs mere
Folk og fæ i fællesskab

KUNST OG KAFFE

Odsherreds Kunstmuseum inviterer til KUNST OG KAFFE. Først får vi et stykke kage og en kop kaffe – eller te. Så smalltalker vi om Vejr og Vind og Folkesind - kunsten. Og så er der omvisning i Kunstmuseets Trier udstilling.
Læs mere
KUNST OG KAFFE

Museumsbutikken holder udsalg!

Museumsbutikken holder udsalg!
Museet sælger spændende bøger om lokal historie med alt fra malerne i Odsherred til Knabstrup-keramikken i Holbæk. Du kan få hjælp og vejledning i alt fra hattenåle til legetøj fra vinterferien og til slutningen af februar.
Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk

MailPoet