holbaek-large

Handl lokalt og vind gavekort

Mange butikker , frisører og spisesteder har - på grund af coronavirussen - den seneste tid været nødsaget til at holde helt eller delvist lukket, og det har helt naturligt sat sit præg på omsætningen. Derfor sætter Sparekassen Sjælland-Fyn og Holbæk Byforum gang i en konkurrence, der skal støtte det lokale byliv i Holbæk.
Læs mere
Handl lokalt og vind gavekort

UD MED KNUD

UD MED KNUD
I marts måtte Teatret Fair Play med tungt hjerte udskyde både prøver og premiere på forestillingen UD MED KNUD (fra 10 år). UD MED KNUD vises for allerførste gang for det lokale publikum lørdag d. 12. september.
Læs mere

Tjen penge på skrabelodssalg online

Blandt dem, der solgte skrabelodder, da Diabetesforeningen sidste gang kørte sit lotteri i efteråret, var Holbæk By skole 8.G, der solgte hele 300 lodder og indsamlede 9000 kr. – heraf 4200 kr. til dem selv.
Læs mere
Tjen penge på skrabelodssalg online

Kunst i Pinsen

Er du kunstinteresseret er der godt nyt. Kunstdage i pinsen byder på trods af den aktuelle Coronasituation velkommen til tre dage fyldt med spændende kunstoplevelser. Godt og vel 100 udstillere har valgt at åbne dørene for kunstpublikummet. De har alle taget særlige forholdsregler for at overholde myndighedernes retningslinjer om afstand, antal og hygiejne, så de trygt kan byde de besøgende indenfor.
Læs mere
Kunst i Pinsen

Virtuelt forhindringsløb 2. Pinsedag

Som optakt til efterårets populære events - Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race - inviterer firmaidrætten til premiere på en fælles 'Virtual Edition'.
Læs mere
Virtuelt forhindringsløb 2. Pinsedag

Prøv elcyklen, før du køber den

Prøv elcyklen, før du køber den
Der er mange gode grunde til at købe en elcykel. Hvis du overvejer at anskaffe dig en, er det en god idé at starte med en prøvetur, så du finder den helt rigtige model, der passer til dine cykelbehov. Nu har du muligheden for at prøvekøre en elcykel, når Holbæk Cykler inviterer til Elcykel Dag den 29. maj.
Læs mere

Udsatte og anbragte børn mangler mentorer

Når skolebænken i denne tid er skiftet ud med sofaen, så går det særligt ud over udsatte børns faglighed. Allerede inden Corona-krisen klarede de sig dårligere i skolen end deres jævnaldrende, så behovet for frivillige mentorer er større end nogensinde. I henholdsvis Tølløse og Jyderup mangler tre børn mentorer med opstart i september.
Læs mere
Udsatte og anbragte børn mangler mentorer


Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk

MailPoet