holbaek-large

Holbæk ved vandet

Så har Simon Simonsen igen været på en cykeltur 18 km rundt ved vandet. Han har også sendt billeder fra 'naturskoven'. Tusind tak for billederne.
Læs mere
Holbæk ved vandet

GF Forsikring frygter indbrudsboom

GF Forsikring frygter indbrudsboom
I de seneste måneder har de mange hjemmearbejdende danskere betydet omkring en halvering i anmeldelser af tyveri og indbrud hos det kundeejede selskab, GF Forsikring i Holbæk. Men i takt med at Danmark åbner mere og mere op, vil risikoen for indbrud stige, og flere vestsjællændere vil opleve at komme hjem til et hus rippet for værdi. I Holbæk Kommune blev der anmeldt 562 indbrud til Midt- og Vestsjællands Politi i 2019.
Læs mere

Tryk på pytknappen

Dyt, råb, blink og hasarderet kørsel er hverdag på de vestsjællandske veje, hvor trafikanterne ofte lader vejvreden løbe af med dem. Det viser en analyse foretaget for GF Forsikrings fond, som opfordrer bilisterne på Vestsjælland til at bevare roen og siger pyt i stedet for dyt.
Læs mere
Tryk på pytknappen

Vind billet til foredrag

PS Videnscenter fejrer 4-års fødselsdag, og du kan vinde billet til foredrag med Dorthe Birkmose den 29. oktober kl. 18 - 21.
Læs mere
Vind billet til foredrag

Strategisk energiplan i høring

Strategisk energiplan i høring
Hvordan skal fremtidens energi produceres? Hvor kan vi producere den? Hvordan kan vi hver især bidrage? Kommunalbestyrelsen har vedtaget forslag til strategisk energiplan, og den er derfor i offentlig høring frem til d. 1. august 2020.
Læs mere

Tag med ud og fisk

Mange tak til Jimmy Singerholm for billedet fra Grønne Hjerte i Regstrup, hvor familiespejderne endelig har kunnet starte igen, og de fisker i Regstrup å.
Læs mere
Tag med ud og fisk

Klar til Pinse

Pinsen nærmere sig
Pinsen nærmer sig - og Holbæk Sportsby kan endnu en gang præsentere et par gode tilbud, bl.a. Pinsefrokost ud af huset.
Læs mere


Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk

MailPoet