holbaek-large

Pres på Orøfærgens afgange

Højsæsonen giver ekstra pres på et par af afgangene for Orøfærgen. Det kan betyde ventetid.

Læs mere
Pres på Orøfærgens afgange

Flere el-ladestandere i Region Sjælland

Flere el-ladestandere i Region Sjælland
På under et år har Region Sjælland opsat 230 nye ladepunkter fordelt på regionens sygehuse og institutioner. En stor del er offentligt tilgængelige ladepunkter, som kan bruges af alle.

Læs mere

Politirapporten

Politiet fik to anmeldelser fra bilister om, at deres biler var blevet ramt af formentlig sten i forbindelse med passage under en bro over Skovvejen.
Begge biler var blevet ramt af noget, der ifølge bilisterne havde lydt som sten. Den ene bils frontrude var gået i stykker, så der var glasskår inde i kabinen. Ingen var dog kommet til skade.

Læs mere
Politirapporten

Nænsom og effektiv kropsterapi

Nænsom og effektiv kropsterapi
Ønsker du at øge din fysiske og mentale sundhed, så starter din rejse med, at du indser, du er den vigtigste person i dit liv. Måske trænger du til at gøre noget godt for din sundhed og passe bedre på din krop. Måske lever du alt for stresset og mangler ro. Al forandring har en begyndelse, og det starter med, at du vil forandringen; at du ønsker at få mere glæde i dit liv, mindre stress, mere balance, mindre smerte og måske lidt mere kærlighed.

Læs mere

Malersvende søges!

J & V Malerservice søger bygningsmalere til opgaver i Vestsjælland og København. Har du svendebrev og gerne flere års erfaring med jobbet, er du kvalitetsbevidst med flair for detaljen og finish i godt håndværksarbejde, så er du hjerteligt velkommen til at søge.

Læs mere
Malersvende søges!

Hawila Project er læring og træskibskultur til søs

Hawila Project er læring og træskibskultur til søs
Hawila Project er et af de seneste skud stammen af den træskibskultur, som opstod i slutningen af 60-erne rundt omkring i de danske havne. Masser af træskibe lå ved kaj både i de større og de mindre havne, og de havde det ikke specielt godt.

Læs mere

Ro og balance i krop og sind

På Tuse Næs, 10 minutter fra Holbæk, er byen skiftet ud med natur. Her, et par kilometer fra stranden, ligger KrisPilates og Yoga, hvor Kristina Petersen har fundet sin egen ro og et kald. For Kristina er glæden ved yoga og pilates en gave, hun ønsker at dele med andre. I sit smukke studie afholder hun yoga- og pilateshold med max 14 deltagere.

Læs mere
Ro og balance i krop og sind

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg