holbaek-large

Livet er til for at blive levet

Har du længe haft lyst til at komme ud af ”hamsterhjulet”, men ved ikke hvordan? Har du en indre stemme, der fortæller dig, at du er skabt til mere? Vil du gerne arbejde med noget, du ville elske, men ved ikke hvordan? Er du succesfuld, men resultaterne er ikke, som du godt kunne tænke dig? Har du masser af ideer, men får ikke handlet på dem? Har du en drømme eller mål, du ville elske at nå?

Læs mere
Livet er til for at blive levet

250.000 kr. fordelt mellem lokale erhvervsforeninger i Holbæk Kommune

250.000 kr. fordelt mellem lokale erhvervsforeninger i Holbæk Kommune
Partierne bag budgetaftalen er enige om, at de lokale handelsbyer med en bymidte skal stå stærkere i konkurrencen om den daglige handel. De tre lokale erhvervsforeninger i Svinninge, Tølløse og Jyderup har derfor selv lavet en model, der fordeler et fast årligt tilskud på 250.000 kr. til mellem erhvervsforeningerne fra og med 2022.

Læs mere

Stram økonomiaftale kræver hårde prioriteringer

Danske Regioner og regeringen har indgået en aftale om regionernes økonomi for 2023. Regionsrådsformand i Region Sjælland, Heino Knudsen, kalder det en stram aftale, som vil kalde på skarpe prioriteringer i næste års budget.

Læs mere
Stram økonomiaftale kræver hårde prioriteringer

Uddannelse som lokomotivfører hos Lokaltog A/S er populær som aldrig før

Uddannelse som lokomotivfører hos Lokaltog A/S er populær som aldrig før
Lokaltog A/S, der er Movias lokalebaneselskab, oplever stor søgning til uddannelsen som lokomotivfører. For få måneder siden startede 12 nye elever på skolebænken hos Lokaltog, og til efteråret tager selskabet imod yderligere fem nye elever.

Læs mere

At finde fodfæstet igen

Uanset om du er stærk eller sårbar af natur, kan du miste fodfæstet for en stund og føle dig tynget af sorte tanker. Sygdom og dødsfald i familien udløser både sorg og kriser, men mange andre belastninger kan gøre det samme. Måske finder du dig selv i en dårlig relation, eller du står eventuelt midt i en skilsmisse eller fyring.

Læs mere
At finde fodfæstet igen

Køreskole med en kompetent kørelærer

Køreskole med en kompetent kørelærer
Britt Suhrs Køreskole ligger ved Holbæk Station – meget belejligt for Britts kunder, der er meget forskellige, men alle deler den ambition at få kørekort til bil. Så det er let komme til teoritimer hos Britt - om det så også går let at få teorien til at sidde fast i hukommelsen varierer fra elev til elev, men Britt Suhr har over 30 års erfaring som kørelærer, og forsøger altid at gøre det så nemt som muligt for eleverne at lære det nødvendige stof. Britt er født og opvokset i Holbæk, ligesom mange af hendes elever, og det giver en ekstra tryghed at køre rundt på Holbæks veje med en kvinde, der kender terrænet som sin egen baghave.

Det er Britts erfaring som mangeårig kørelærer, at det har meget med motivationen og stemningen i teorilokalet og i bilen (Britt kører Honda) at gøre, når eleverne hurtigt tilegner sig både teori og praksis. Hvis eleverne føler sig godt tilpas, bliver introduceret til stoffet af en erfaren lærer på en god måde, så går hele “projekt kørekort” normalt godt. Og køreskolens Facebookside prydes da også af mange billeder af glade unge mennesker, der har fået kørekortet i hus. De kommer fra Holbæk, ja, men også helt fra Hornsherred, Kirke Hyllinge og Vipperød.

Læs mere

Traditionelt bjælkehus i første række til Storebælt

Få de bedste vilkår for mindeværdige feriestunder, når I overtager nøglerne til dette fantastiske sommerhus i Drøsselbjerg. Skulle det charmerende bjælkehus med en veldisponeret planløsning og tilhørende anneks ikke overbevise jer, gør den sublime beliggenhed direkte ned til Storebælt uden tvivl.. Naturskønne marker omgiver det lukkede sommerhusområde, hvilket skaber et fredeligt frirum for jeres ophold. Lige nedenfor grunden inviterer Musholm Bugt på forfriskende dukkerter ved stranden med badebro samt lange gåture i vandkanten.

Læs mere
Traditionelt bjælkehus i første række til Storebælt

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg