holbaek-large

Ung forskerkomet holder foredrag på Observatoriet

Den kun 24-årige astrofysiker og ph.d.-studerende Albert Bjerregård Sneppen kaster om sig med kilonovaer, sorte huller og tunge grundstoffer, som var det en leg. Hans seneste opdagelse har fået hele verden til at vende blikket mod den unge forsker, og den vil han fortælle om, når han holder foredrag på Observatoriet onsdag d. 12. april kl. 19-22.

Læs mere
Ung forskerkomet holder foredrag på Observatoriet

Drømmen om Caroline

Drømmen om Caroline
I juli 2022 sejlede en rekonstruktion af Caroline for første gang i danske farvande og markerede dermed afslutningen på et over 20 år langt byggeprojekt for at bringe Caroline fra 1866 tilbage. Asger Nørlund Christensen er manden bag projektet og fortæller om Caroline, den første lyst/kapsejlads herhjemme og om selve byggeprojektet, som han startede i 1997. Det sker på Holbæk Museum den 23. marts.

Læs mere

Blomsterkursus på Bakkegården

Bakkegaarden inviterer til blomsterkursus lørdag den 25. marts kl. 13-16. På kurset vil du lære at binde en smuk forårsbuket i spiral med friske blomster og forårsgrene. Du vil også lære at lave en påskedekoration med friske vækster og fine forårsløg.

Læs mere
Blomsterkursus på Bakkegården

Ren by 2023 i Tølløse

Ren by 2023 i Tølløse
Tølløse er igen i år med i den landsdækkende kampagne REN BY 2023, som arrangeres af Danmarks Naturfredningsforening. Kom og giv en hånd med at samle affald, så vores gader og grønne arealer bliver rene og pæne. Alle er velkomne. Tag din nabo eller børnene med og få samtidig lidt motion og frisk luft, mens du samler ind.

Læs mere

Bryllups-sæsonen er for alvor sat i gang

HD Dans glæder sig til igen i år at åbne dørene for en masse brudepar. Pakket ind i den traditionelle brudevals’ smukke toner, overraskes gæsterne med en personlig og special designet udgave at parrets brudevals, for til slut igen at lande i den traditionelle udgave og ende i et kys.

Læs mere
Bryllups-sæsonen er for alvor sat i gang

Har du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være frivillig?
Gigtforeningens Vestsjællandskreds søger 1-2 personer, der kunne tænke sig at blive frivillig i lokalgruppen Holbæk. Du kommer i kontakt med utrolig mange dejlige personer, som har det til fælles at de har gigt. Og du oplever også et fantastisk fællesskab hos de frivillige.

Læs mere

Bliv sommervikar hos Fjordstjernen

Fjordstjernens produktionskøkken søger en sommervikar. de søger dig som brænder for at give deres beboere en god smagsoplevelse – med øje for de gode råvarer. De søger en person som er glad og engageret, gerne kok/køkkenassistent eller anden relevant uddannelse/erfaring.

Læs mere
Bliv sommervikar hos Fjordstjernen

Banedanmark udruller nyt digitalt signalsystem

Banedanmark udruller nyt digitalt signalsystem
Banedanmark tager inden længe et nyt digitalt signalsystem i brug. Før de digitale signaler kan tages i brug, skal det nye system testes. Samtidig skal ny software implementeres på de strækninger, hvor det nye signalsystem allerede er taget i brug. Det vil påvirke togtrafikken flere steder på Sjælland i perioden fra 18. marts til og med 1. april.

Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg